Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terezka a TV

Terezka si zahraje v seriálu Černá sanitka (ČT1), Soukromé pasti (Nova) a Kriminálka Anděl (Nova), to jen pro informaci, aby fandové a fanynky ladili obrazovky .. *5*
  • candy.3

Fan for Teri

Čau Terko,tak jak pak ses vyspala?Bylas včera někde kalit?Nebo si snad měla hodně práce,takže ti na to nezbyl čas? Chodíš vůbec někde pařit? Candy
  • jen tak

opravdu sympaticka slecna, jen skoda ze ji neznam osobne. je moc pekna, ale zajimalo by me, jaka je i uvnitr. proste hold kdo ji zna, tak tomu zavidim *7*
    • Re: jen tak

Mě by taky zajímalo jaká je uvnitř. Závidím tomu, kdo uvnitř byl. *5*
      • Re: Re: jen tak

RESPECT *5*
  • odkud je??

ahoj lidi, hele já nevím jestli sem chodí někdo, kdo terku zná osobně, dost o tom pochybuju.. ale nevíte náhodou odkud je, nebo spíš možná kde bydlela a kam chodila do školy?? tak koukám dneska na soukromé pasti a řikám si "ty jo kdo je ta holka, já jí znám ze školy snad" tak by mě jen zajímalo jestli je to opravdu ona..
    • Re: odkud je??

Haledte ona chodila myslim na Zakladku do čakovic na zs E.Benese:)co ja si ji pamatuju ma mladsi sestru nekdy s nama jezdi i autobusem:)
      • Re: Re: odkud je??

jj má mladší sestru Sáru, která hrála v reklamě na orion..
        • Re: Re: Re: odkud je??

ahoj Terko jsi moje oblíbená herečka líbíš se mi v raftakách a hodně se těším až pujdu do kina na PEKLO S PRINCEZNOU hraješ tam princeznu Anetu jo a Jirkovi to tam taky sluší *14*
    • Re: odkud je??

aha tak dobry, uz jsem se ptala spoluzacky a ta mi potvrdila, ze jsme s ni chodili na zakladku :-D
      • Re: Re: odkud je??

no podle tvého písemného projevu to nevypadá, že bys byla z Valašska, takže spolužačky asi těžko...
        • Re: Re: Re: odkud je??

dobře ty! a jak si přišel na to že je z valašska?? *1* ona totiž je opravdu z čakovic, jak píše Veru níže, což je část prahy kdybys náhodou nevěděl *3*
  • kolik hulí cigár denně? to by mě fakt zajímalo
  • koukal jsem

na uvolněte se prosím a mám pocit, že tohle děvče rozumu moc nepobralo.
    • Re: koukal jsem

Zkus si představit sebe v telce, s arogantním Krausem vedle sebe, jak si z tebe, z jakožto o polovinu mladšího ucha, dělá prču a ty pohotově odpovídáš.
  • hezká terezka

terezko seš noc hezká
    • Re: hezká terezka

To jako hezká jako noc? *1*
  • Jsi ta nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepší a taky nejhezčí jsi prostě bbbožííí.
  • Soutěž

Na www.terezavoriskova.cz probíhá soutěž o DVD s jejím podpisem. *3*
  • Soukromé pasti - http://archiv.nova.cz/

Tereza byla dobrá v Soukromých pastech, po bohu Honzy Budaře se rozhodně neztratila! Kdo neviděl, tak to byl 4.díl nazvaný DNA jako důkaz - najdete ho online na http://archiv.nova.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit