-
Stastne a Vesele :)
Ty vole to jsem netusil ze je takovej problem nekomu napsat. hudak strejda google z toho jmena malem zacal koktat. no nic jen jsem chtel napsat ze je heznky ze nekdo slavny ma stejny datum narozeni :) peace :) -
Vše nej...
Všechno nejlepší Terezko a přeju ti mnoho dalších úspěchů!!! *3* *3* *3* -
V bobulích ti to mocoooc slušelo *4*
-
Je super
Tereza Voříšková neboli Radka je super.Uplatnila se u me hlavne diki filmu Raftáci ve kterem hrala roli rostenky PS:Terko jsi super!!!!!!!!!!! *1* *1* -
-
Re: Je super
*14* ahoj jsi moc hezká napiš mi prosim na icq moje číslo je 477-266-939 *14* -
-
Re: Re: Je super
dejmi prosim číslo na icq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Je super
*14* *14* *14* *14* máš email muj je Midliboy@seznam.cz *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
............=)
čau terko seš fakt moc super a hlavně moc krasná holka *14* pošli mi prosimtě nějakej kontakt na sebe moc dík... *14* -
co to je
No ale ani správný datum narození neumí napsat ona se narodila 29.6 a ne 29.9 teda aspoň se to všude píše tady to vidim poprvý -
-
Re: co to je
ty vole já ji osobně znám celej život a má narozky 29.9. tak nedělej machra vole -
Re: co to je
Jo to je pravda taky sem to vsude videla 29.6. a ne 29.9.......mno ale to snad nijak nevadi.....aspon doufam:)PS:sou tu blby smajlici;)
-
-
Pěkná, sympatická herečka a z té nejmladší generace herců jediná, která má talent a dokáže zaujmout. Líbí se mi její filmy.
-
tak tak :-))
-
-
Re:
Ahoj Terí,ses moc pekna holcina....urcite by te neuskodilo mi napsat na icq 353 445 327 jesli budes chtit urco pisni:)Pa Jakub
-
-
Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3* *4*
-
miluji te
ahoj terko alias radko hele ja bych ti chtel rict ze jsem se do tebe zamiloval mohla by jsi me nejak kontaktovat????moje icq 305-816-300 ale urcite napis!!!!!