Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Roztomilá herečka

Ahojky Terezko,
    nedávno jsem opět po dlouhé době viděl Rafťáky a musím uznat,že si fakt úžasná!
    Už se těším na další film s tebou!
    Marat *5*
  • dajanka

KOUKEJTE

Podle zdroje z natáčecího štábu ale pohledná herečka a sympatický mladík nic podobného v reálném životě neplánují. Podle jejich slov jsou zatím na manželský svazek mladí a na lásku tak papír nepotřebují!!!! *13*
  • Je to krásna holka a taky herečka *4*
  • Fajn Holka

Ahojky Terezko jsi moc krásná slečna ta role v raftácích byla fakt super rád bych tě někam pozval teda pokud bys měla o to zájem tady je moje tel 602/342476 jmenuju se ivoš a je mi 18 let holky tvrdí že jsem hezký kluk ale já si to nemyslim ale lidi jsou k sobě hodně sebekritický a o mě to platí taky zatím se měj byl bych moc rád kdybys mi zavolala nebo alespon písla určitě se ozvu zpátky pac a pusu *14* *14* *14*
  • Tohle je jedna z mála českých hereček, která o sobě může říkat, že je opravdu hezká. Ostatní vedle ní spadají do druhé kategorie.
    • máš úplnú pravdu!
  • Sry...

...ale na 19 pekna vykopavka....
    • Re: Sry...

Samozřejmě ti nechci upírat právo na tvůj názor, ale říct o Terince, že je pěkná vykopávka mi přijde dost nemístný. Pokud je pro tebe top blondska se čtverkama tak ok, ale já raději slečnu s obrovským charizmem...když Terinka promluví, tak to je prostě něco nepopsatelnýho přeci! No a v neposlední řadě ten vzhled->nic krásnějšího jsem na světě neviděl... *4*
      • Re: Re: Sry...

TO SNAD NENÍ MOŽNÝ, POLÍBIT JÍ RUKU!-citát z muzikálu ČACHTICKÁ PANÍ, s nímž plzeňský balet hostoval také v Národním divadle. S TĚMI SLOVY SOUZNÍM! NENÍ K NIM CO DODAT. AHOJKY! ZDRAVÍM!
      • Re: Re: Sry...

SUPER! SOUHLASÍM. ZDRAVÍM!
  • Nejlepší byla v Raftácích na těch záchodech *14* *14* *14* *14* :P
    • jo tam byla fakt dobra
      • som sa na to pozeral...fakt dobre-bol to jediny film ve kterom hraje Terezka..je dokonala ve "znamení koně" a je aj dobra v "raftaci"..mam ta rad terezko... tvoj fanda a obdivovatol zo slovenska. Mike *14*
  • ??

Cau terezo :) hele jestli bys mohla pls ozvy se mi na email strasne se mi libis a chtel bych te poznat jak se chovas v realu a tak pls napis dik a cau (doufam ze napises) *9* *3*
  • ...

sem trapnej, viděl sem raftáky až před tejdnem. ale ta holčina, fííííííííííha *1* ne, fakt ti to sluší ...asi sem se "platonicky" zamiloval ... *3*
  • narzis

...

co je na ni tak uzasnyho proboha?
    • alexisxxx

Re: ...

Je hezká, přirozená a umí hrát, tisíckrát lepší než třeba Miley Cyrus *3* nebo Ashley - fuj ty jsou na blití
      • Re: Re: ...

Ano je moc hezká,příjemná a na nic si nehraje *13* ..... *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit