-
Názor
To je snad ta nejhorznjsi osoba na celem svete,jak muze byt 3 nejoblibenejsi no proste des bes!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8* -
-
Re: Názor
co ti na ní vadí?? Dyť je skvělá..prostě se zrodila nová hvězda no.. -
Nahodou je super
*1* -
Třeba jsi zamyndrákovaná a proto u tebe neletí ale zbytek normálních lidí jí bere *1* -
-
Re: Re: Názor
zamYndrákovaná - no to tu ještě nebylo *15*
-
-
-
dotaz
mam dotaz...jak se přihlašuje na tu osobnost?? mě to pořád ukazuje, že mám špatný heslo, ale to heslo jsem tam dala určo dobře.. -
HELP!!!!!!!
Podpořte Simpsonovi na
www.souboj-serialu.cz Jejich osud záleží na vás!!!!!!!!! -
super
jojo, terka je super *14* stejně jako tihle dva indiáni http://www.najdifantoma.cz/index.php -
Terezce
awojky terezko chtela sem se zeptat jestli mes icq prosim dasmiho si moc hezka holke *14* -
...
lidi....nehrála taky náhodou v místo v životě tu Anetu?? -
-
Re: ...
Jo,hrála.
-
-
terko
muj email -
terko
ahoj terko jsi moc krááááááááásná holka jaky mas icq muzeme popovidat *16* *16* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ahoj terko jsi vazne moc kráááááááááááááááá
*5* *14* *14* *14* -
Sry...
...ale na 19 pekna vykopavka.... -
-
Re: Sry...
Samozřejmě ti nechci upírat právo na tvůj názor, ale říct o Terince, že je pěkná vykopávka mi přijde dost nemístný. Pokud je pro tebe top blondska se čtverkama tak ok, ale já raději slečnu s obrovským charizmem...když Terinka promluví, tak to je prostě něco nepopsatelnýho přeci! No a v neposlední řadě ten vzhled->nic krásnějšího jsem na světě neviděl... *4* -
-
Re: Re: Sry...
TO SNAD NENÍ MOŽNÝ, POLÍBIT JÍ RUKU!-citát z muzikálu ČACHTICKÁ PANÍ, s nímž plzeňský balet hostoval také v Národním divadle. S TĚMI SLOVY SOUZNÍM! NENÍ K NIM CO DODAT. AHOJKY! ZDRAVÍM! -
Re: Re: Sry...
SUPER! SOUHLASÍM. ZDRAVÍM!
-
-