Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Názor

To je snad ta nejhorznjsi osoba na celem svete,jak muze byt 3 nejoblibenejsi no proste des bes!! *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *8*
    • Re: Názor

co ti na ní vadí?? Dyť je skvělá..prostě se zrodila nová hvězda no..

Nahodou je super
      *1*

Třeba jsi zamyndrákovaná a proto u tebe neletí ale zbytek normálních lidí jí bere *1*
      • Re: Re: Názor

zamYndrákovaná - no to tu ještě nebylo *15*
  • dotaz

mam dotaz...jak se přihlašuje na tu osobnost?? mě to pořád ukazuje, že mám špatný heslo, ale to heslo jsem tam dala určo dobře..
  • HELP!!!!!!!

Podpořte Simpsonovi na
    www.souboj-serialu.cz Jejich osud záleží na vás!!!!!!!!!
  • super

jojo, terka je super *14* stejně jako tihle dva indiáni http://www.najdifantoma.cz/index.php
  • Terezce

awojky terezko chtela sem se zeptat jestli mes icq prosim dasmiho si moc hezka holke *14*
  • ...

lidi....nehrála taky náhodou v místo v životě tu Anetu??
    • Re: ...

Jo,hrála.
  • terko

muj email
  • terko

ahoj terko jsi moc krááááááááásná holka jaky mas icq muzeme popovidat *16* *16* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahoj terko jsi vazne moc kráááááááááááááááá

*5* *14* *14* *14*
  • Sry...

...ale na 19 pekna vykopavka....
    • Re: Sry...

Samozřejmě ti nechci upírat právo na tvůj názor, ale říct o Terince, že je pěkná vykopávka mi přijde dost nemístný. Pokud je pro tebe top blondska se čtverkama tak ok, ale já raději slečnu s obrovským charizmem...když Terinka promluví, tak to je prostě něco nepopsatelnýho přeci! No a v neposlední řadě ten vzhled->nic krásnějšího jsem na světě neviděl... *4*
      • Re: Re: Sry...

TO SNAD NENÍ MOŽNÝ, POLÍBIT JÍ RUKU!-citát z muzikálu ČACHTICKÁ PANÍ, s nímž plzeňský balet hostoval také v Národním divadle. S TĚMI SLOVY SOUZNÍM! NENÍ K NIM CO DODAT. AHOJKY! ZDRAVÍM!
      • Re: Re: Sry...

SUPER! SOUHLASÍM. ZDRAVÍM!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit