-
odkud je??
ahoj lidi, hele já nevím jestli sem chodí někdo, kdo terku zná osobně, dost o tom pochybuju.. ale nevíte náhodou odkud je, nebo spíš možná kde bydlela a kam chodila do školy?? tak koukám dneska na soukromé pasti a řikám si "ty jo kdo je ta holka, já jí znám ze školy snad" tak by mě jen zajímalo jestli je to opravdu ona.. -
-
Re: odkud je??
Haledte ona chodila myslim na Zakladku do čakovic na zs E.Benese:)co ja si ji pamatuju ma mladsi sestru nekdy s nama jezdi i autobusem:) -
-
Re: Re: odkud je??
jj má mladší sestru Sáru, která hrála v reklamě na orion.. -
-
Re: Re: Re: odkud je??
ahoj Terko jsi moje oblíbená herečka líbíš se mi v raftakách a hodně se těším až pujdu do kina na PEKLO S PRINCEZNOU hraješ tam princeznu Anetu jo a Jirkovi to tam taky sluší *14*
-
-
-
Re: odkud je??
aha tak dobry, uz jsem se ptala spoluzacky a ta mi potvrdila, ze jsme s ni chodili na zakladku :-D -
-
Re: Re: odkud je??
no podle tvého písemného projevu to nevypadá, že bys byla z Valašska, takže spolužačky asi těžko... -
-
Re: Re: Re: odkud je??
dobře ty! a jak si přišel na to že je z valašska?? *1* ona totiž je opravdu z čakovic, jak píše Veru níže, což je část prahy kdybys náhodou nevěděl *3*
-
-
-
-
smula
heej tak chlapy myslim ze si tady pisete sami sebou ta holka urcite nenapise *1* kazdej pise mas skype mas icq kontaktuj me.chudak ta by si teda dala kazdymu psat.no ja to raci nebudu vic rozebirat *5* -
-
Re: smula
Myslím že máš naprostou pravdu.Kdyby si měla začínat s každým úchylákem co jí napíše,tak se nedožije Vánoc.A to by byla škoda.Kdoví jaké dobré role si ještě střihne. -
-
Re: Re: smula
No ale aspon ozvat bz se mohla. *3* -
-
Re: Re: Re: smula
mohla ale neozve *1* tady kolega ty vystihl.....kdby mela napsat kazdymu uchylakovi .......sem to slovo nechtel pouzit abych tady nekoho neurazil *1* co uz no
-
-
-
-
jen tak
opravdu sympaticka slecna, jen skoda ze ji neznam osobne. je moc pekna, ale zajimalo by me, jaka je i uvnitr. proste hold kdo ji zna, tak tomu zavidim *7* -
-
Re: jen tak
Mě by taky zajímalo jaká je uvnitř. Závidím tomu, kdo uvnitř byl. *5* -
-
Re: Re: jen tak
RESPECT *5*
-
-
-
Jeste Jednou cau Terko
Jestli něco z toho máš tak mně kontaktuj pls:
MSN: janmercenary@hotmail.com *14* *14* -
Otazka Pro Terku
Čau Terko,
Máš skype, msn nebo něco tak??? -
WOW!!!
Je krásná. Miluju ji.
*14* -
WOW!!!
Je krásná. Miluju ji. -
blbá filmografie
jejda mohli by tu konečně upravit tu neúplnou filmografii jako kdyby natočila 2 filmy *9* -
Fan for Teri
Čau Terko,tak jak pak ses vyspala?Bylas včera někde kalit?Nebo si snad měla hodně práce,takže ti na to nezbyl čas? Chodíš vůbec někde pařit? Candy -
Fan for Teri
Ahoj Teri,to jsem zase ja,Candy.Koukám že nikdo nepíše,takže se toho asi ujmu já.Vždycky jsem si myslel,že se takovým zbytečným věcem jako jsou fan kluby,icq atd. budu vyhýbat kilometrovým obloukem ale sama vidíš co s klukem dokáže udělat jedna hezká,chytrá a charizmatiká holka.Mám na takový věci veskrze negativní nazor,ale proto abych se o tobe dozvěděl něco vic,než se dočtu v každým časáku nebo na netu,udělám proto ledacos.Vím že jsem ti psal ze te nebudu otravovat s odepisováním a tak,ale kdybys měla zájem,tak mi napiš na mail-Candy.3@seznam.cz Vidíš,dokonce jsem si kvůli tobe zřídil mail *1* Jestli budeš mít čas a bude se ti chtít tak napiš,pa Terko.Candy