-
Rades
Ahojky! Teda musím říci, že Terka je fakt talent! Nemám co víc dodat! Prostě bomba! K tomu krásná, s příjemným úsměvem a vizáží, čili doufám, že ji budu moci vídat jako divák i nadále! Moc se těším na další film či případně seriál s ní! Je skvělá! *14* -
Soukromé pasti - http://archiv.nova.cz/
Tereza byla dobrá v Soukromých pastech, po bohu Honzy Budaře se rozhodně neztratila! Kdo neviděl, tak to byl 4.díl nazvaný DNA jako důkaz - najdete ho online na http://archiv.nova.cz/ -
Anetaa
Ahooj teRi: *4* *4* Já si myslíím že jsi super nej je ve fitlmu ale i ve skutečnosti!§Chtěla bych se stebouu tolikk seznámit a jsem neštastnáá že to asi nejde *9* *13* ..Ale i přesto bych se stebou seznámila přes počítač tak prosíím přečti si muj komentáář a napiš mi na lidéé hodněě ráda bych to chtěla a den ode dne doufám že se to stane! *3* *15* ..A jSI FAKT SUPER HEREČKA *8* -
Roztomilá herečka
Ahojky Terezko,
nedávno jsem opět po dlouhé době viděl Rafťáky a musím uznat,že si fakt úžasná!
Už se těším na další film s tebou!
Marat *5* -
Soutěž
Na www.terezavoriskova.cz probíhá soutěž o DVD s jejím podpisem. *3* -
pozadí
Ahoj terezko,viděl jsem tě skoro ve všech filmech,a jsi úžasná.Škoda,že tady nejsou žádné tapety s tebou.Máš hrozně úžaný hlásek.Budu se těšit na další filmy s tebou,přeji hodně úspěchu. Fanoušek Lukas -
...
poprvy sem si ji vsimla v raftacich a myslym ze hraje naprosto dokonale a doufam ze toho natoci jeste hodne a k tomu uvolnete se prosim - zvladla to tam skvele nevim co bych tam asi tak rikala ja a nejvic sem se teda chlamala tomu schovavani jidla a tem polivkam ze sacku *1* -
Terka a Dáda P.
Ahojky Terko,
moc ti to na fotkach slusi, moje sestra kouka na dadu patrasovou a ty tam tancujes vid, moc ti tam slusi, chtel jsem se zeptat, kolik ti tam bylo
mej se krasne
d *3* *3* *14* *1* -
-
Re: Terka a Dáda P.
jojoj ona tancuje v dádě s takovým bílím tílkem,že??a potom s copem na bok a pruhovaným trikem??ona je tamm úúúžasná..ona patří mezi pětici nejhezčích žen nas větě promě :D :D *4* *3* *4*
-
-
hezká terezka
terezko seš noc hezká -
-
Re: hezká terezka
To jako hezká jako noc? *1*
-
-
koukal jsem
na uvolněte se prosím a mám pocit, že tohle děvče rozumu moc nepobralo. -
-
Re: koukal jsem
Zkus si představit sebe v telce, s arogantním Krausem vedle sebe, jak si z tebe, z jakožto o polovinu mladšího ucha, dělá prču a ty pohotově odpovídáš.
-