-
napodobne
nejses jedinej kdo je z ní v prdeli_! .D *5* -
.. pre potešenie !
Vcera som videl 1krat film Bobule....moc ma zaujal hlavne ked som tam zbadal taku krasavicu ako je Terka......nie len, ze je sexi ma aj skvely herecky talent.......drzim ti palce Terka, aby si natocila este mnoho skvelych filmov....tvoj obdivovatel zo Slovenska Peto -
Raftáci
tvle včera dávali Raftáky a já už sseemm zní zase upně v prdeli:D:D:)♥♥♥=*** *14* -
-
Re: Raftáci
Kdo by z ní nebyl v pr...Je překrásná.
-
-
terka je nej
hele nebyl by tu prosííím někdo kdo by měl jakejkoliv kontakt na terku,mocmocmoc by se hodil
*14* *14* *14* -
Prostě super!!
Upe super herečka!! Jako fakt se mi líbí....asi NEjvíc z ČR...Bobule...upe NEjlepšejší filmik...S Kryštofem upe dokonalá dvojka *1* A mám od ní autogram *1* *5* Prej je dobrá *3* Souhlasím *4* Prostě super!! -
verte mi to nebo ne
verte mi to nebo ne ale ja jsem chodila s terezou voriskovou na dramatak do prahy. Meli jsme spolu i vystoupeni a muzu vam rict ze se hodne zmenila az na ten hlas *4* -
éio=ú=ú
*16* *16* přestante sem kruci dávat fotky který tu už sou ste slepí či co hmmm *5* *16* *8* *10* -
Nebuďte hloupí!!!
Ahoj všichni, některé Vaše příspěvky jsou vážně dost hloupé. Každý má na slečnu Terku jiný názor, tak nechápu, proč se tady musí stále někdo dohadovat a snažit se ji pomluvit a kdoví co ještě. Dál jsem radši nečetla. Ale pokud jde o mě, na pohled působí strašně sympaticky a mile, takové sluníčko a hlavně má nádherné dlouhé vlasy, což na ní obdivuju. Tak se radši těšme na její další filmy a ti, co ji rádi nemají, tak se na ně dívat nemusí a tím pádem sem nemusí ani chodit, protože na blbé názory tady není nikdo zvědavý. -
-
Re: Nebuďte hloupí!!!
S temi vlasamy naprosto souhlasim.....ve filmu je ma vzdycky leskle a perfektne upravene.....tesim se az budu mit vlasy tak dlouhe jako ona.....a na kazdy film s Ter.....se budu tesit *3* *14* *4* -
Ahoj přesně tak nepomlouvejte ji. Já ji znam osobne, chodily jsme spolu na dramatak (VALASEK) ona pak odesla na konzervator a ja jsem se odstehovala od te doby jsme se nevidely a muzu vam rict ze je to super holka, hodna, mila, laskava apodobne!!je fakt super *4* -
-
Re: Re: Nebuďte hloupí!!!
musí s ní byt sranda *1*
-
-
jo přesně tak!!! *3* *4*
-
-
ro(c)k podvraťáků
...ve filmu RO(C)K PODVRAŤÁKŮ ji pro změnu připoutali k lednici na limonádu...
(ad Životopis)
No to jsem z toho jelen. Tu scénku jsem tam neviděl.
*7* -
-
Re: ro(c)k podvraťáků
nene taky vůbec nevííím
-
-
tere a kryštof
ahoj lidi nevíte jak to tedko je s TEREZKOU A KRYŠTOFEM HADKOM *9* ja nwm jestli spolu jeste chodi *3* na netu vo tom vuubec nepisou!!! *9* tak pls napiste díííky *5* *5* -
-
Re: tere a kryštof
myslim že spolu ještě jsou -
-
Re: Re: tere a kryštof
myslis? to je hodne nepresny potrebovala bych to vedet *3* NIKDE O TOM NEPISOU -
-
Re: Re: Re: tere a kryštof
no právě tak já si to myslim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: tere a kryštof
*9* ACH JO!!! myslis jo... mmo tak nwm nwm fakt o tom nikde nepisou tak ja taky nwm!!! *3*
-
-
-
-