-
upa usper!
Byla jsem s malym brachou na Ať zijí rytíři,myslela jsem si že to je nějaká pohádka a že si v tom kině zchrupnu :-),ale to nebyla pohádka jako pohádka byla to taková sranda,trochu pubertálních úletů a takytam byla taková malá holak která když promluvila sem se musala zasmat,fakt všem doporučuju! -
-
Re: upa usper!
No zas ta malá, tak super nebyla; hodila tam 2 -3 věty a už je super?! To jsou věcí, jit do kina pro par vět a ještě pronesených tak umělé. Bylo to vidět, že je to umělé, ani neuměla to zahrát, odříkávala tam scénář. Je prostě vidět, že maminka pomohla k této roli, prostě je to dítě „herečky‟ -
-
Re: Re: upa usper!
Její maminka je herečka, jo? A která heračka že je to, prosímtě? V jednom rozhovoru T. Voříšková říkala že je z neherecké rodiny a že její matka pracuje v kanceláři...
-
-
-
...
co je na ni tak uzasnyho proboha? -
-
Re: ...
Je hezká, přirozená a umí hrát, tisíckrát lepší než třeba Miley Cyrus *3* nebo Ashley - fuj ty jsou na blití -
-
Re: Re: ...
Ano je moc hezká,příjemná a na nic si nehraje *13* ..... *3* *5*
-
-
-
Kryštof a Tereza
Ahoj lidi, nevíte jestly Terera s Kryštofem pořád chodí? -
-
Re: Kryštof a Tereza
Podle me jo
-
-
OMG
Je strašná!! Ash je 100x lepší! -
ČTĚTE!!
vtipy-vesele.wgz.cz -
Nádherná
Buď jí mít, nebo si koupit špagát za dvacku a hodit si mašli... -
-
Re: Nádherná
Nějak tak...strašně pěkná holka,a ve flmech září kočka jedna *14*
-
-
Skvělá herečka!
Miluju tě, Terezko -
-
Re: Skvělá herečka!
tereko miluju te *4* *4*
-
-
Super herečka :)
Terezka je vážně skvělá herečka! Hlavně v Pekle s princeznou byla úžasná :) -
-
Re: Super herečka :)
tam jí to moc slušelo no!:)*** -
-
mtě:(***<3 *14*
-
-
-
Víte to někdo ?
ví někdo kolik Terezka měří a váží ?*7*..nebo aspoŇ tak odhadem ?.. *7* -
-
vubec netusim ale je stihla tak kolem 50..odhadem a meri..tak to fakt nevim nikde jsem ji nazivo nevidela tak nemuzu rict ani odhad *13*
-
-
Všeciiičko Nej!!
Přeji všecko NEj k narozeninám Teri!! Lásku, kamarády, štěstí, zdraví a prachy *14*