-
hm
myslite ze to terezka niekedy a j citaa??? -
chyba!!
mimochodem terka se narodila 28.6.1989 a ne v září....noumové tu ste!!!!znám ji néé--- -
-
Re: chyba!!
Jen jim to nandej kuře ! *15*
-
-
nO CoMmEnTo
NiCe GirL:) *3* -
...
Ahoj Terko, asi si na mě už nepamatuješ, chodili jsme spolu do Valášku a v roce 2003jsme byli s Valáškem v Silver Dollar city v Usa. Pak jsem ve Valášku skončila. Chtěla bych ti popřát hodně štěstí do budoucnosti (jestli si tohle teda přečteš) a taky bych ti chtěla poděkovat, protože si na mě ve Valášku byla vždycky moc hodná a taky jsi byla poslední osoba, kterou jsem tam viděla *4* Připojuju sem i můj mail, na kterej se mi můžeš ozvat. Hodně štěstí!!!!
Jana K.
Ps: Pozdravuj Sáru...jednou jsem ji potka u nás ve škole na soutěži v tee-ballu, byl to poslední rok, co jsem bydlela v Praze, pak jsme se odstěhovali.
Ještě jednou hodně štěstí. -
caw
ahoj terezka...teraz som si pozrel film raftacii...ktory je uplne skwely...ale vsimol som si jednu postavu ktora tam bola lepsia krajsiaaaa *3* vsetko stim spojenyy,,si welmi krasnaaa nekedy by sme mohli pokecattt icq429117557...som pohode chalan...a teras uz aj twoj velky fanusikkk prajem ti vsetkoo najj do noweho roka aby ti vislo to co chcessss najviaccc....ak budes mat chwilu cas odpis.....twoj obdiwowatel mario bezak zo slovenska *4* *4* -
nádherná
Ahoj Terezko, musim ti rict to co ti tu reklo uz plno lidi a to ze jsi nádherná. V Rafťácích jsi byla úžasná a doufám že se brzo objevíš v dalších filmech. Přeji hodně úspěchů v tvé filmové kariéře a to jak v tomto roce 2008, tak i v mnoha dalších *3*
kdyby jsi chtěla někdy pokecat, tak tady je moje icq: 447671230
věřím že se přece jen někdy ozveš
jen takový dodatek: jak tady už někdo psal, jak jsi vyšla z těch záchodů tak jsi byla fakt krásná *3* *4* *3* -
-
Re: nádherná
jo brácho to máš pravdu v tomhle záběru byla nadherná!!! *5*
-
-
jojo
Ahoj Terezko chtel bi sem ti poviedet ze se mi moc libis. Kdis sem po prvi videl film raftaci horozne se mi na tobie libi tvoje povaha a hlavne grimasi. Ti chibi si nevsimej ja sem slovak moc neumim vas jezik -
konečně sem zkouknul Rafťáky
jestli máš čas si tyhle kraviny vůbec číst, tak ti musim poblahopřát k tvý důležitý roli, která tě vynesla hodně vysoko a držet palce do budoucna. co se týče rafťků byla si profesionální a nejkrásnější jakou sem tě kdy spatřil na obrazovce bylo když si vyšla z tý kabinky na záchodech a usmívala ses (přiznam se že sem si to musel několikrát vrátit) *15* .Vojta se ale má co lidi? -
terka
ahoj terko prosimta napis mi tvoje icq cislo a si pekna a uzasna v tom filme a hlavne na zachode proste vsade tohle je psece vodackej kurz ne cau -
terezka
ahoj terezko v tom filmu raftaki si dobra chcem ist blizsie napis