-
Terča
Čau Terezo dival sem se na Rafťáky a myslim si že si tam nejhezčí z celýho filmu moc ti fandim tak mi prosim prosni na muj e-mail Tomas.zizi@seznam.cz nebo na moje ICQ 402-392-463 moc se mi libiš a sem tvuj velkej fanda *14* *14* *14* -
hezká holka
Terezko si hezká holka chtěl bych s tebou pokecat napiš mi na e-mail můj e-mail je benisek6@atlas.cz pls prosim napiš *14* *3* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Terko pamatuješ si mě?
Ahojky Vóřo... Máš ještě tuhle přezdívku, ne? Vzpomínáš si na mě? Byli jsme spolu na táboře ve Vestci u Hříměždic... Sháním na tebe asi 2 roky kontakt..Tak ty hraješ v Rafťákách? Ještě jsem to neviděla, asi bych to měla shlídnout...Moc se mi stýská, mám ještě tvoje dopisy, fotky...všechno *9* .. Mám tě pořád ráda, Terko...Jestli sem někdy nakoukneš, prosím napiš mi..budu moc ráda..... -
néééé
koukam tady samý zoufalcí hned každej pošli mi tvoje iCqo?vy ste teda dost úplný debílkové!!těprsk zmrdí *13* -
-
Re: néééé
posli mi vsechno o terezke e-mail cislo vsechno
-
-
NEWIM
Vsichni piste ze je uzasna...trapky je hezka me se taky libi ale kdyz chodi s tim Kotkem tak na vas urcite bude mit cas.myslim ze neeeeeeeeeeeeee!!!!ale napis jestli budes chtit 494-656-843 *4* -
Nádherná holka!
Ahoj Terezko...V raftakach si byla uplne uzasna! Si moc krasna holka s velkym talentem *3*. Jestli by si chtela nekdy pokecat byl bych moc rad kdyby si mi napsala ICQ nebo email na nex.crew@seznam.cz *7* *4* preju hodne dalsich uspechu - Jura(18) -
nejlepsi herecka
cau terezko prosimte mohla bys mi na e-mail vojtik.kratky@seznam.cz odeslat tve icq(v raftacich si hrala nejlepe *14* -
Cauki....
Ahoj Terezko...moc bych si přal kdyby si mi da icq..chtel bych si s tebou pokecat...mej se hezky a preji dobrou karieru..moje icq...428744486 *14* -
krasna holka
Čau Terezko,videl jsem Rafťáky a myslím že jsi tam zahrála fakt z těch děvčat nejlépe,navíc jsi velice pěkná a myslím že to nemělo vůbec chybu.Vzpoměl jsem si na jednu moji bývalou žábu a jste si velice podobní.Doufám že přijmeš případnou další nabídku v nějaké roli,protože by byla škoda takového talentu nevyužít.Už se těším na nějaký další film kde budeš hrát.Bylo to fakt super a přeji ti v životě vše nejlepší.Tvůj obdivovatel Pajas Highlander