Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terezka

terko v raftacich si byla super hned sem si te oblibila mohli by sme bejt kamosky dystak pisni na icq 474214175 budu moc rada pa mtr
  • nikisek

terko v raftacivh si byla moc super chtela bych bejt tvoje kamoska dystak pisni na icq 474214175 budu moc rada!!!mtr pa *4*
  • Terinka

Terýzku,asi se tu budu opakovat ale rád bych tě někdy potkal..napiš mi kdyžtak maila 230027@seznam.cz byl bych moc rád..Fotku mám na libimseti.cz(D.K.).napiš mi.Díky.Pá David
  • Fajn Holka

Ahojky Terezko jsi moc krásná slečna ta role v raftácích byla fakt super rád bych tě někam pozval teda pokud bys měla o to zájem tady je moje tel 602/342476 jmenuju se ivoš a je mi 18 let holky tvrdí že jsem hezký kluk ale já si to nemyslim ale lidi jsou k sobě hodně sebekritický a o mě to platí taky zatím se měj byl bych moc rád kdybys mi zavolala nebo alespon písla určitě se ozvu zpátky pac a pusu *14* *14* *14*
  • Terezka

Ahoj Terezko ja jsem Tomas a mam o tebe velyky zajem nevim jestli ty jo kdyz jsem te videl ve filmu v raftacich uplne jsem se zblaznil furt se na raftaky divam hrala jsi tam dost dobre moje telefoni cislo je 728064110 zavolej jsem z Prahy miluju te
  • Terezka

Caw Terrri.Rad by som si s tebou zavrzal a zahryzol do tvojich krasnych stavnatych prsickoch...ochkali by sme spolu celuuu noc...mnaaaam...mam na teba uz chutki a stoji mi
  • no mrtos slabsi!!!

ne!delam si srandu *1* !kdyz se podivam na tvoji fotku,tak nevim esi se mam radovat,ze je na svete neco tak krasneho nebo brecet ze takovych holek neni vice!jinak moje icq je 210554491,muj mobil 732828957 a cislo bank.uctu 172087237 / 0300 ,kdyz napises,tak ti reknu aji heslo *3*a kdyz se mnou pujdes na veceri,tak na tebe prepisu auto,chalupu a proste cokoliv *14*
  • krááášnáá<3

co to tu pisete za krawiny??stejne se terezka urcite nikomu neozwe..,i kdyz tj skoda.. *9* ,prtz patrim mezi ty co se hned zamilowali..aspon napsat par slowicek..:))dyztak tam mam zadanej e-mail, pls,pls!! *9* *14*
    • Re: krááášnáá<3

jenze se od ostatnich lisim tim,ze mi teprw bude 14..cha,ale stejne.. par slowicek...kez by se moje prani wyslyselo... *9* *9*
  • moc good

muzes mi terezko napsat tvoje icq
  • cau si kocka jak prase

zamiloval sem se hnmed jak sem te videl jmrnuji se michal mam hnede vlasy trochu delsi cerne oci skaredy zas nejsem aaspon si to myslim mam 15 let ted mi bude 16 v srpnu si kocka fakt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit