Přejít na výpis diskuzí

Tereza Voříšková

OSOBNOST 31.12.2006 
286 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Terra

Jsi ta nejhezčí holčina v ČR, Ahoj Mirek
  • achojky

ahojky terko chtela jsem se te jenom zeptat jestli chodis vojtou kotkem nebo ne??protoze nekde píšou ze s nim chodis nekde ne.....jsem z toho poměrně zmatená *9* *9* .....mocinky mocinky plosim.....a jenom chci dodat...si fakt dobrá herečka *3*
  • Ahoj Terko

Ahoj prosím tě, já viděl Rafťáky a úplně jsem se do tebe zbláznil. sháním tvoje ICQ
    nebo číslo nebo něco, ale musím se s tebou
    někdy setkat. *14* Jsi vážně krásná:-)
  • čau

Ahoj neznáte nekdo, v ktorém měste bydlý Terezka a jestli jo, tak mi prosim napište.
    Anebo jeji mail nebo icq?
    Není to nic osobnýho, ale zhánim lidi do nového filmu Láska v údolí a môj šéf má o ní záujem, takže jestli ji ješte chcete videt hrát ve filmu tak mi prosim pomozte, protože sem zo Slovenska a tam v Česku ješte nemám žádne kontakty.
    Díki
  • ahoj

ahoj Terezko jsi ta nejhezci holka kterou jsem videl jestli bysi mnela zajem tak doufam ze se ozves furt na tebe myslim nenut mne se furt trapit muzeme se blize poznat
    • Re: ahoj

*14* miluju, miluju, miluju jednu *3* a tou jsi ty *14* napiš mi...prosím...budu čekat
  • ahoj

ahoj Terezko,aby si vedela že máš aj fanúšikov na Slovensku!si veľmi zaujímavý typ dievčaťa, ktorý isto nestojí o pozornosť nejakého Slováka.Bo isto máš tej pozornosti až ti to musí liezť na nervy.Ja len to, že keď ťa človek zbadá na ulici ostane ako obarený bo z teba vyžaruje čosi viac ako z obyčajných tuctových dievčat. proste si iná zaujímavejšia ako ostatné...ja prajem veľa úspechov.dúfam, že ťa Ja(ostatní) ešte uvidíme a nielen na filmovom plátne...pa bol by som rad keby si odpísala, ale nič sa nestane aj keď nie..máš toho veľa... *4*
    • re

Ty jo vy jse tu všici perta nevzdělanců, Tereza Voříšková nechodí na tyhle stránky, tydle stránky někdo založil, aby shromažďoval informace o osobnostech, tohle není veřejný chat s osobnostma a ani oficiální stránky herců.
    • Re: ahoj

ahoj jsi gut - fakt kus!!!! *14* *14*
  • Ahoj Terezko

Ahoj Terezko,pochybuju o tom,že si tende vzkaz přečteš. Ale pokud ano,byl bych rád kdybys mi odepsala na mail Tomas.sro@seznam.cz. Rád bych Tě poznal,jaká jseš ve skutečnosti a ne ve filmu. Něco málo o mně. Je mi 17,muzikant a fotbalsta studující sportovní gymnázium v Plzni...Doufám,že napíšeš.Pa
    • Re: Ahoj Terezko

Ahoj Terezko jsi moc krasná a sympaticka holka kterou by sem chtěl poznat! Jestli máš zájem tak se ozvi... moje icq 232-569-179 .. doufám,že napíšeš!!! ahoj Adam *4* *14*
  • Kočička

Ahoj Terko mohla bys my prosim te dat tve icg,rad bych si stebou popovidal nebo my muzes napisat me icg je 364-218-590. doufam ze se ozves Kuba
  • Hodnocení

Ty jsi ale dračice. *14* *14* *14*
  • miluji te

ahoj terko alias radko hele ja bych ti chtel rict ze jsem se do tebe zamiloval mohla by jsi me nejak kontaktovat????moje icq 305-816-300 ale urcite napis!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit