-
Rock
Ahoj Rock je ten nejbáječnější chlap pod sluncem je to muž o kterého se mohu kdykoliv opřít a vím že se na něj mohu kdykoliv spolehnout , nechci hrdinu ale pořádnýho chlapa!!! Rock má ten nejsvůdnější úsměv a krásní oči, škoda žesem se sním nesetkala osobně, může prosím někdo oněm napsat víc děkuji. *4* *3* -
Rock je good herec
je super herec a kdybys te něco o něm slyšeli tak mi napište *1* -
Je úžasnej, *3* a to jeho tělíčko, prostě SUPER *1* Nikytka Je to SUPER CHLAP se Super TELEM!!!A ty jeho uhrancivy oci!!!POZOR!Neco dost podobnyho mam doma. *15* *13* Hanča
-
*5* je to král
-
.
hraje dobře (film mumie a mumie se vrací) skvělí herecký víkon *1* *1* *3* *5* *4* *3* *15* -
Porazil sem rocka ve wwf a rewu Toho prďolu porazí ve wresigu každej By Stone Cold from wwf and raf
-
Všechno nejlepší k narozeninám (sice pozdě, ale přece) *3* *3* *3*
-
neviete či je Rock ženatý a či má nejaké detičky?
-
the rock mel zustat u wrestlingu ne . jo a nema deticky ale je zenaty ale jenom 0,5 roku *3*
-
The Rock je krásný kus chlapa, takové ho mít po boku *14* Musím se ale pochlubit, já ho po svém boku chvíličku měla a to když jsem se s ním vyfotila v Londýnském muzeu voskových figurín *3* Chtěla bych ho taky někdy poznat naživo, abych si o něm mohla udělat pravdivý obrázek. Ve wrestlingu je za drsňáka a ve filmu Král Škorpión je slaďoučký *3*