-
chtela bych se s nim setkat osobne......a udelam pro to maxximum..protoze chci poznat jakej ve skutečnosti je...............ale rekla bych ze je to normalni fajn chlap......asi je idolem mnoha zenskejch..........poradnyho chlapa by chtela kazda:-))))))))))))))))))))a asi s nim musi bejt dobrej pokec........pokud se k nemu chovas normalne........:-))))))) *14* *5* jo a kdybyste se neco doslechli tak tu sem a cekam na vas!
-
na něm se mi liběj ty jeho svaly.........myslim ze dokaže žensou ubranit a to je fakt plus......jinak je to dobrej herec,moc se mi libil v skorpion king...tam sou hodně vydět ty krasný svaly............proste ho zeru lidi.takze se nedivte *5* *14*
-
.
hraje dobře (film mumie a mumie se vrací) skvělí herecký víkon *1* *1* *3* *5* *4* *3* *15* -
*5* je to král
-
Je úžasnej, *3* a to jeho tělíčko, prostě SUPER *1* Nikytka Je to SUPER CHLAP se Super TELEM!!!A ty jeho uhrancivy oci!!!POZOR!Neco dost podobnyho mam doma. *15* *13* Hanča
-
Rock je good herec
je super herec a kdybys te něco o něm slyšeli tak mi napište *1* -
Ahojky lidičky *3* The Rocka zbožňuju je to můj neoblíbenější herec na světě! *14* Lowuju ho *14* sháním všechny skvělý stránky,fotky,obrázky,... co nejvíc prostě.. kdo se podělí přes net napísejte mi na mail a já se určitě ozvu a pokecáme a o tom.. domluvíme se a tak*1*mco plosím.. díkec a mějte se fajn ozvětě se The Rock*5*
-
the Rock
přesná výška a váha the Rocka je 198cm a 115,6kg *16* -
Rock
Ahoj Rock je ten nejbáječnější chlap pod sluncem je to muž o kterého se mohu kdykoliv opřít a vím že se na něj mohu kdykoliv spolehnout , nechci hrdinu ale pořádnýho chlapa!!! Rock má ten nejsvůdnější úsměv a krásní oči, škoda žesem se sním nesetkala osobně, může prosím někdo oněm napsat víc děkuji. *4* *3* -
The Rock výška
194 cm