-
prilis sa hra na Arnolda Schwarzenegra{hoci na to nema}. Krala Skorpiona som pozeral... co ja viem... su aj lepsie filmy...
-
The Rock je úplně úžasnej,skvělej herec a ten nejkrásnější chlap na světě moc ho mám ráda a dala bych vše za to ho vidět. *14*
-
rock
Videli jste film vitejte v jungli?Good!! -
The Rock je frjer ale škoda že už nehraje wrestling
-
-
Re:
Wrestling se Nehraje !!!!!!!!!!!!!!Neplet si to s fotbalem ten se hraje
-
-
lidičky kdo může tak přidejte ňejaké fotečky do galerie...pity pity...Ráda bych viděla nějaké nové,bo už nevím co s očima *9* díky *4*
-
The Rock
The Rock patří meze NEJlepší wrestlingové hráče co znám!!!!JE prostě MEGA!!! *14* -
-
Re: The Rock
mezi nejlepsi co Hráče jejiz marja aspon si neco o wrestlingu prectete a nemlte tu sracky furt kdo to ma cist......zádnýho hráče wrestlingu fakt neznam
-
-
The Rock
jo Rock je proste bozi. Pozanala jsem Rocka nejdriv v Doomovi, kde me dost zaujal a videla jsem jsem s nim 4 filmy, kde hral hlavni roli a musim rict, ze byl skvelej. Je nadhernej, sexy a ma nejkrasnejsi usmev na svete *1* -
-
Re: The Rock
v jakých filmech přesně hrál neviš??? *5* *7*
-
-
Radovanovi
Ale má dětičky. Jednu dobu sem měla i fotku jeho manželky s děckem, ale jelikož sem se na to nemohla koukat, xem ji smazala *1* -
-
Re: Radovanovi
The Rock nema deti !!!!!!!!!!!
-
-
1
Souhlasím s tím, že Arnold i Stallone, as.Křivá huba, jsou oproti němu pěkní amatéři, ale těším se až dostane nějakou lepší roli, protože zatím to, v čem hrál, byly nechutný PLICHTY, na který jsem šla jen kvůli němu!!!!!! *9* Jen bych byla trochu ráda, kdyby přestal experimentovat se svy vzhledem... *9* -
the Rock
the rock je fakt super chlap, a je dobrý herec a je velmi sexy. Moc mu fandím. *14* *14* *14*