Přejít na výpis diskuzí

Dwayne Johnson

OSOBNOST 31.12.2006 
186 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OmG

Vy se tady votom hadate pritom pulka zvas vidi wrestling jenom jednou za mesic v televizi tak nerikejte kdo je lepsi ;-)
  • kjh

uplne nej clovek na celim svete uplne ho miluju *14*
  • nej

A tedka ten wrestling je uplně ubohej misto mlaticek the rocka tam jsou take hovna jako john cena atd.the rock a stone cold hlavni tahouni ubec v historii wrestlingu
  • Kravina

*16* Rock nevyhral zadnou soutez 7x ale je 7nasobnej sampion wwf
  • znělka při příchodu do ringu

nemáte někdo znělku The Rocka když přichází do ringu je fakt super a nemohli by ste mi ji poslat na e-mail zatím dik jsem velkej fanda The Rocka (nejlepšího wrestlera a herce).
  • The Rock

Je to prostě borec a ne na konec!!! Když jsem se díval,jak byl ještě v ringu...no prostě KAPR! V filmu jako je DooM nebo Kráčející skála si místo něj nedokážu představit někoho jiného. JE PROSTĚ GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!
  • vyska a vaha

Takze abych uvedl na pravou miru jak je to ohledne jeho vysky a vahy. Co vim, tak meri budto 193 nebo 196 - jedno z toho. Jinak v ringu mel 275 liber tj asi 126 kg. Jinak během roku 2004 zhubnul asi o 20 kilo co vim. Doufam ze uz se tady na to nikdo nebude ptat :D
    • Re: vyska a vaha

No tak to stou vyskou nemas pravdu The Rock meri 189cm a jinak s tou vahou taky v celku souhlasim az na to zhubnuti
      • Re: Re: vyska a vaha

Nevim odkad si vzal, ze meri 189, ze by to psali v bravu. Podle oficialnich srtanek wwe the rock meri 6 stop a 5 palcu to znamena 195,5 cm. Navic pri jeho zapasech ve wwe vsechny borce hlasi kolik vazi a meri staci jen trochu umet anglictinu ty chytraku. Jinak v roce uz vazil 270 ¨liber a o rok poudeji uz jen 260 liber. Po natoceni rundown zhubl okolo 20 kilo a myslim, podle jeho vizaze dnes, ze furt hubne. A odkud to vim? ctu kvalitni a oficialni clanky a ne traparny z bravicka.......
        • Re: Re: Re: vyska a vaha

Moje poznámka: Záleží na tom, kdy ho měřili. Protože ráno může mít až o dva centimetry víc než večer...o váze nemluvě. *3* Jinak fakr supr , the rock je můj naj herec... *5*
          • Zaleří na přepočtu palců! A na logice podle ostatních hercůurčitě nemá 196 a nidky neměl
  • krasavec

to je ma laska krasavec *8* *14* *1*
  • The Rock

je fakticky sexy ale do dneška vůbec nechápu proč se mu přezdívá ,,The Rock´´ když má jiné jméno.??? *14*
    • Re: The Rock

4af simčo..no páč dělal..wrestling..a rock..je v překladu ..skála..a asi se mu to prostě líbí:o)) *3*
  • The Rock

*4* Niet čo dodať-The Rock-je borec ktorý si zasluhuje obdiv ako u špotovcov tak i u divakov.Čista príroda,žiadna chemia.Je to take nežne zviera a na to sa neumiera!!!Ma moj obdiv. *5*
    • Re: The Rock

A dalsi hlopupost co tu rikate vy si myslite ze takove svaly jdou udelat prirodne bez ruznich creatinu,proteinu atd... ???? tak to ste asi nikdy poradne neposilovaly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší