Přejít na výpis diskuzí

Dwayne Johnson

OSOBNOST 31.12.2006 
186 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • the rock

*5* Finally The rock has come back to Raw *5*
    ano je tomu skutečně tak rock se nachvíli vrátil do WWE,ve včerejším raw říkal svůj názor ohledně battle of billionairs.
    http://www.wwe.com/content/media/video/tvshows/raw/200703/4323564/031207rock?section=/
    na této adrese si to a ho můžete vychutnat

If you smell what the Rock is cooking *5* *5*
  • ...

je to krásnej,sexy a roztomilej chlap,naštěstí jeho dvojníka mame v našem malé městečku(akorád je bílej) takže si vždy uživam pohled na něj protože takovýhle krásný chlapi(myslim i v obličeji *1* )se jen tak nevidí,ale jak víme na kráse vždy nezáleži,ale je hezký se na ni alespon kouknout *1* takže *14*
  • ROCK

ZDAREC LIDIČKY,NEVÍTE,KOLIK ROCK ,VÁŽÍ A MĚŘÍ.DĚKUJI *5*
    • Re: ROCK

Zdarec všichni příznivci The Rocka *5*
      takže míry Brahma Bulla jsou(aspoň tedy co byl v WWE)6stop 5 palců-tj.196cm,275pounds měl v ringu tj.125kg
      nýní má přece jenom o pár kilo méně neb jako herec určo něco schodil
      jinak the great one se již nyní plně věnuje pouze filmu,do WWE už asi nezamíří *9*
      • Re: Re: ROCK

DÍKY LU´DO ZA JEHO MÍRY..JE TO KUS CHLAPA:O))TEN TROUBA PŘED TEBOU CO PÍŠE TY NESMYSLI,BY SI MĚL JÍT HRÁT JINAM..TAKŽE VŠEM PŘÍZNIVCŮM,,ČAF!!
    • Re: ROCK

vaha:3000000kg
      vyška:1km
      stačí *1*
  • Úsměv? Pecka!

Zdravím, je to krátce co jsem tohoto herce, Pana božského *3* poprvé viděla.
    No a ve svých letech jsme se platonicky zaláskovala! Jeho kamený výraz je sexy, úsměv neodolatelný a neskutečně krásný. Myslím, že kdyby mi patřil jeden jeho úsměv, pohled, měnila bych spodní textílii... *14*
  • KING

JE TO BOREC NA KTERÉHO NIKDO MÍT NIKDY NEBUDE SVALY MÁ PŘÍRODNÍ A TO JE TO CO NA NĚM MILUJI MOC TĚ ZDRAVÍM A PŘÁL BYCH SI TVÉ FOTO OSOBNÍ+ AUTOGRAM PA RENO
    • Re: KING

nevim jesi to má přírodní bo ta jizva na prsou mi připomíná jizvu kterou mívají ti co rádi papají steroidy *7*ale je nádherný taky bych chtěla mít fotešku *14*
      • Re: Re: KING

a to stou jizvou si jako zjistil kde ?????????
  • film

Nevíte zda natáčí nějaký nový film?
  • Just bring it

Omlovám se po delší odmlce jsem zpět.Všici kdo měli zájem o videa či fotky tohoto jedinečného bojovníka,nechť mi napíší na mejl!Ogmiasogmias@centrum.cz> *4*
  • Můj vzor

The Rock je můj nejlepší herec na světě!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3*
  • On a Schwarzeneger? Vůbec *8**13* The Rock je 100x lepší a není to jeden z těch křečovitejch kulturistů jako Arnie *15*
    • Re:

je to borec nej... chlap nechci se chlubit ale ze prej vypadam jak on mam pre jeho rysy presvecte se sami ok na tyson@email.cz posudte sami ale pravdu ja ted: v tom červenym svetru...
      • Re: Re:

ty ze vypadas jako The Rock no tak ono je asi tezky si predstavi proporce The Rocka ale ty do nej mas fakt daleko hodne moooooooooc
  • The Rock

Jo myslim si, že Rock je fakt super, mam ho moc rada a dala bych nevim co za to,kdybych se s ním mohla setkat osobně a vyfotit se sním *14* , je proste boží a vsechny filmy se mi s ním libily, rada bych aby jich bylo vic a hlavne aby se daly sehnat *9* , protože ho fakt miluju *14* , je prostě boooooožííííííííí *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit