-
Lidičky jelikož nejsem sviňa *4* tak se s vámi podělím o ňáke fotečky našeho miláčka. *14* Držte mi palečky ať se to v te fotogalerii objeví *1*
-
The Rock je fakt čupr borec *14* ikdyž s tím wrestlingem je to tak trochu pravda,ale nikdo nemůže vyhrávat pořád,že *13* ale náhodou myslím,že úspěchy má a není jich málo. *5* Jinak jako herec je taky suprovej *3* Jo a někdo se ptal na rodinu...takže má manželku aj špunta (myslím že holčičku). *1* Tak zatím zdarec, mějte se *5*
-
WRESTLER?
Poznal sem Rocka dřiv jako wrestlera než herce.A jeho uspěchy jsou pochybné ve wrestlingu byl dobrej ale rozhodně nebyl nejlepší.Mužu menovat UNDERTAKER,STONE COLT STEVE AOSTYN,TRIPL-H and many more... Jo a že měl 7xtytul WWE Flair ho měl 16X WOOOOOOOOOOOOOOO! -
Je dobrý wrestlér a také moc dobrý herec,ale zajímalo by mně jaký je to člověk.
-
Je to fakt borec vyděl jsem ho zapasit a řeknu vám fandům the rocka že přes držku bych od něj dostat rozhodně nechtěl. Ten svoji silou zesměšnuje tank .A podle mého názeru je mnohem lepší akční hrdina než byl arnold ze stallonem dohromady.A je fakt dobrej herec a Vin Diesel je o proti němu plešatá sračka.A moc se těším na jeho další filmy. *4* *5* *3* *3* *1* *1*
-
-
Re:
*16* The Rock je krásnej, ale Diesel je taky a ty jejich hlasy... *14* *14* *14* *14*
-
-
The Rock je krásný kus chlapa, takové ho mít po boku *14* Musím se ale pochlubit, já ho po svém boku chvíličku měla a to když jsem se s ním vyfotila v Londýnském muzeu voskových figurín *3* Chtěla bych ho taky někdy poznat naživo, abych si o něm mohla udělat pravdivý obrázek. Ve wrestlingu je za drsňáka a ve filmu Král Škorpión je slaďoučký *3*
-
the rock mel zustat u wrestlingu ne . jo a nema deticky ale je zenaty ale jenom 0,5 roku *3*
-
neviete či je Rock ženatý a či má nejaké detičky?
-
no je to síce zaujímavý típek,len neviem či pri tolkých svaloch vie,po čom v skutočnosti žena túži.Mám taký pocit že si asi rád hraje...ale v skutočnosti je niekym úplne iným...
-
Porazil sem rocka ve wwf a rewu Toho prďolu porazí ve wresigu každej By Stone Cold from wwf and raf