-
to ti tak budu věřit...
za 1.ale souhlasim s tim že žil
za 2.ale když si povšimnu toho jak tu lžeš, beru tě jako nějakého kokota, neni proč lhát... -
máš snad něco nekrofilům??*1*
-
to mas pravdu, a neni proc se rozcilovat kdyz je to jenom ,,zasranej curak" *3* *2*
-
konečně sem napsal neco někdo inteligentní :D
-
njn já vim :D já tky mezi ty lidi patřim a thomas hewitt možná je i inteligentnější než si tady všichni myslí... a navíc já budu asi podle tebe a dle názoru všech patřit do skupiny č.2 nebo č.1 *1*
-
takže za 1. Thomas Hewitt existoval a možná že ještě existuje a za 2. co ty víš? možná jsou osoby tady do něj fakt blázni a já se k nim počítám *1*
-
Hewitt je božskej chlap je mi sice jenom 13 ale viděla jsem už texaský masakr motorovou pilou 1,2 a myslím si že je to pravda že žil, a někde ještě žije :) *4* a pro ty co tohhle budou číst tak mam ráda záporňáky, no a? Jason Vorrhees, Thomas Hewitt, Michel Myers a jim podobní jsou asi jedniný normální filmoví lidé kterým rozumim a úplně s nimi soucítim.Toť vše *1*
-
Nooo podľa mňa žil, ale keby nemal takú pryjebanú rodinu a tí k***i by sa mu nesmiali možno by ani nebol takí no kto vie, a keby dnes žil a čo asi aj jj tak by mal asi cez 70-ku. dpc *1*
-
Thomas Hewitt hrál hlavní postavu v hororu nevěřím tomu že by žil je to výmysl!!Na druhou stranu mi bylo líto toho že nemohl za to jak vypadal...Některý lidé tady píšou kraviny jak kdyby do Thomase byly zamilovaný kdyby ho viděly jak na ně on kouká nebo by nastartoval svou pilu a běžel by za nimi tak by se posraly strachy tyhle lidi miluji *16* *16* *16*
-
Re: Ed Gein
Sice v Texasu ani nikde jinde žádný masový vrah Thomas Hewitt nežil ;), ale film byl ovlivněn příběhem vraha, kanibala, nekrofila a bůh ví co ještě Eduarda Geina ;). -
jn má pravdu :p ;)) -
Re: :-)
a co si myslíš o mě? -
Re: aha
Ty vole, nechtěj mě rozesmát, tohle píše 11 letý děcko, který vidělo chtělo jít večer na záchod rodiče už spali a ono si sedlo s peřinkou a medvídkem před horůrek a pak začalo vykládat tady po celým internetu hovna ;-) klaním se ti. -
:-)
Pane jo, vy jste tady všichni tak chytří až to není možný :-D
Jedna strana tu ze sebe dělá rádoby "cool" týpky, kteří by se svým 1,60 oddělali jednou ranou i obrněnej tank. Tyhle lidi fakt žeru ;-)
Další strana tu sere akorát tak totální nespisovná "hovna", nemají ani podložené fakty a dle jejich vyjadřování by si člověk řekl, že vedle nich má takovej Hewitt IQ 210.
Pak je tu třetí strana obyčejnejch normálních lidí, kteří mají podložený fakta a nekecají tu sračky.
Protože 1 a 2 strany je mi fakt líto :-) -
asd
Já si teda osobně mslím,že Thomas Hewwit žíl a,že je to pravda.A jak tady někdo psal,že ten v tom filmu je on tak to není on ten film natočili podle výpovědi toho kdo to přežil. -
Re: Re: Thomas Hewitt
:D -
Re: leo
aha to je zajimavy a kdy se to odehralo :D -
Re: Malé video
thomas hewit byl masový vrah ktery se narodil 1930 jedné sadistické rodine se sklony ke kanibalismu .thomas se narodil s deformovanou tvaří trpěl kožní chorobou ,to vedlo ktomu ze se snim nikdo nebavil a všichni se mu smali,proto se thomas uzavrel do sebe a byl dusevne nemocny v 6letech se zacal sebeposkozovat jeho rodina jeho rodina pracovala na jatkach byla to jedina obziva cele vesnice v trevis country texasu postupem casu thomas zacal pracovat na jatkach a zjistil ze se da ze zvirat delat i neco jineho nez steiky apod. z jejich kuze si sil masky ktere si daval na tvar bylo to lepsi nez obvaz aby zakryl tu ohavnou a zdeformovanou tvar ktere se lide bali jeho rodice se vizivali v zabijeni a zaroven litovali ze jejich sin neni jako oni tak mu nosili tak mu nosili kuze aby mel dost materialu k siti masek ,thomas chodil po okoli a zabijel zvirata ktera potkal blyzko sti sveho domu a rodice ho zato chvalili . jednoho dne do trevis country prisla hygiena a jatka a jatka museli zavrit vjetsina obyvatel trevis coutry texasu prisla o praci a odjeli pryc ale hewittovi tu zustali thomas dal chodil na jatka a zabijel jako sileny nez ho majitel vihodil ale thomas ho zabil a rozrezal motorovou pilou v roce 1973 policie trevis country nasla u reky 5 lidskych tel zmasakrovanych v dome hewittu pres 300 dukaznich materialu ale nic neni tak presvedcive jako dukazni materiali s prohlidky mista cinu kde policie skouma sklepeni domu a thomas je napadne toho dne byl 1policista tezce zranen policie mysto cinu radne nezajistila pripad nebil do dnes uzavren a zapsal se ho historie amarickych dejin jako the texas chain saw massacre .jako 2se zapsal pripad kdy blazen vyhodil v americe do vzduchu psichiatrickou lecebnu jako 2 masakr v dejinach 1 byl ten o hewitu
*7* *7* *7* -
Re: nnic
no toje jasny ze to nebil on ale herec ty vole to sou napady sito myslet ten film byl natocen o par let pozdeji zlatéo -
si peknej curak zasrany on zil ty kokote a stal se nejpopularnejsim vrahem v histirii ameriky vis zmrde *5* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*