Přejít na výpis diskuzí

Thomas Hewitt

OSOBNOST 29.6.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Thomas Hewitt

toto bylo mooooc hezky napsane:-DD *15*
  • Re: Ed Gein

haha proc by nezil v tyhle zemi jsou taky masovi vrazi tak cemu se divis a mexiko je nejhorsi neni to tak davno co nakej debil s psichiny podpalil lecebnu bylo to v tv novinach jako 2 NEJVETSI MASAKR V TEXASU 1 BYL MOTOROVOU PILOU VIS NEVERITE KOUKNETE SE NA TN.CZ
  • =)

Je mi jedno jestli někdy žil,žije a nebo to je fake...Ale takoví ti "typci" co tady píšou jak by ho chtěli strašně moc poznat...Tak to jděte do háje ;D stačilo by kdyby vylezl s motorovkou a jste posraní až za ušima ;))
  • amug

Re: aha

kdy?
  • Re: Re: xD

ty taky nejsi uplne normalni......ospravedlnit chladny detstvi masakrovanim lidi mi pride dost hloupy
  • Re: Leatherface

*1* *1* souhlas
  • Re: Ed Gein

hej tak když ho nikdo nedopadl tak proč by neměl žít ještě někde určitě je ale už nevraždí
  • Ed Gein

thomas hewitt žil pouze ve filmu Texaský masakr motorovou pilou. Námět na tento film vzal režisér Tobe Hooper u vraha Eda Geina viz. http://cs.wikipedia.org/wiki/Ed_Gei n#Ml.C3.A1d.C3.AD
    tak tu nezkoušejte, že thomas hewitt že je mrtvej nebo nedejbože ještě žije.....
  • Re: xD

ty kravko polib si ty snad treba nejses clovek ale krava a je to pravda tak on za to nemuze to on mel smutnej a chladne život to on si prožil tolik bolrsti v picusove!!!takže lidi nesudte jaky sou za to muzou jejich rodiče treba rozmazlený deti jejich rodiče jim vsechno kupuji ne deti sami!!!!tak ho nechte bejt to jeho rodice sou dva curaci
  • Re: qwertzuioplkjhgfdsayxcvbnm

hele ty idiote on za to nemuze to si ho takhle vychovali rodiče a taky to byl jen člověk ale znetvořenej ale ted si predstav ze je to kvuli tomu ze vrazdil protože mu zavreli jatka a on si chtel jen myt s rodici jatka tak si je udelali ale psichopata z nej udelali rodiče to oni jsou dva konomrdove zasrany takze neurazej ho zabil lidi aby mel jatka ty debile
    *16* *16* *16* *16*
  • Malé video

Tady máte takové krátké video o něm (asi v půlce je jediné video, ve kterém je vidět jeho obličej, ale potom co se na to podíváte se určitě budete se mnou divit, jak mohla policie dopustit, že se něco takového těm dvoum lidem mohlo stát) *10* *10* *16*
  • Re: aha

jj? to chci vidět hahahahahahahaha
  • aha

Haha Thomas Hewitt Žil Já byl v jeho domě
  • Re: :)

Opravdu ???? mám ho taky ráda *14* *14* *16*
  • Re: nnic

mnhoo ono ten tomas ozaj zijee ale ten vo filme bol iba herec
  • Re: qwertzuioplkjhgfdsayxcvbnm

do basy xD dat mu ke spanku zbyjecku a zmacknou spoust, skurysyn jeden ten hawitt *16* *16* *16* *16*
  • Re: Thomas Hewitt

ty ses alexzinko asi na palici ty kravo tebe aby zavraždil *1*
  • nnic

tak ja nevim jak mohly natocit ten horor to nebyl doopravdy thomas ne? to by ho ppolicajti uz davno chytli *9*
  • xD

já ani tu vodu bych mu nedala *3* *3* *3* *1* *1* *1*
  • leo

hele ale nějakej blbec normálně byl takovej fanda že si koupil motorovku značky partner a koupil si masku leatherface z e-shopu.pořezal 3 lidi.ted se léčí ve vězenský psichiatrii(stalo se to někde v jihomoravském kraji)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit