-
Myslím že tenhle odkaz se bude línit kažý fanynce *14* Doufám že jste ještě neviděli *4* : http://www.youtube.com/watch?v=TTekqvfcqXQ&searc h=rammstein-Till
-
DOTAZ
Hele ten na té fotce od makishenkagc přec není Till ! *7* Jak podle obličeje,tak podle toho tetování....i kdyby to byl jen optisk-tak Till je proti tetování.....poku vím já...no to je jedno *14* *4* -
Ano. Na té fotce v galerii naní Till. Budete se divit. Ale je to Anthony - frontman Redhotů. *5*
-
Lordi forever !!!
Bleeee,Ramms+ein. Lordi jsou lepší !!! *16* *16* -
-
Re: Lordi forever !!!
Když jsou Lordi lepší ,tak mi řekni ,rpčo tam bylo tak málo lidí ?
Na koncertě Rammstein bylo přeplněno a lidi stáli i v uličkách a tam kde neměli ,dokupovali listky i na místě .
Tak zalez s Lordama ,ti se R+ nemůžou rovnat .Neříkám ,že nejsou dobří .
Když se Ti líbí ,jdi si komentovat na jejich stránku a ne tady ! -
zalez buzíku -
Lordi? Tak to je slabota!!!!!!!!!!! R+ 4ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Co si myslím o Rammstein
Rammstein patří mezi moje nejlepší skupiny např.Cradle of filth,Dimmu borgir
,Iron maiden atd...! *4* -
Hej Slámič
Lukas Slama : Tebe znám.Chodíš semnou do třídy a si pěknej CHUJIN! Urážíš vše kolem. Ale na svojí hudbu nedáš dopustit! A vždy děláš jakoby nic, když urážíš ostatní kapely apod. Tomu se říká sviňárna Luky! P.S: že se něco nelíbí tobě, tak to nemusí vědět celý svět. *16* Tvá milovaná kámoška Petra *1* *8* *5* *13* *5* -
Milá pentero
Ano,urážim ostatní skupiny,ostatní urážej moje takže jsme si qvit !!!!
ostatně,moje předešlá slova nepatřila NEJEN tobě,ale všem lidem co poslouchaj
ostatní skupiny. ! *13* *13* *13*
NEZLOB *16* *16* *16* -
PROČ?
A , je dokonalý,jak se pár lidí dokáže nasrat kvůli pár písmenkům ....
fakt patos *5* *5* *5* *8* *8* *15* *15* -
voorhees
jak to myslis *5* -
Jednička
Till je nejen nejkrásnější chlap na světě, ale taky to není žádnej hlupák. Můj sen je s ním aspoňněkdy chvilku pokecat. Má charisma a vážím si ho. *14* *14* *14* -
-
Re: Jednička
Mas pravdu to je fakt, ze je to ten nejkrasnejsi chlap na svete *14* *14* *14* .....s pozdravem...
-