-
On je prostě užasnej😍 Miluju jeho hlas ❤ Jeho písničky jsou nejlepší 😍 má obrovský talent 😍 proste ho miluju ❤
-
-
To asi jen rada poslouchas tvrdou hudbu vid ze a o sado masochismu uz vubec nepremyslis ze. Ja byl kdysi a drive stejny. Cloveku to dojde vzdy az pozdeji a nekomu to bohuzel nedojde vubec...nikdy...takovych pripadu bylo a jeste bude. Viz nas neonacisticky ortel
-
-
písen "Amerika" od Rammstein. FUCK... IS AMERICAN WORLD!!!!! STOP násilí, zabíjení a negramotnosti američanu, jejich lhostejnosti a sobeckosti, pro které je finanční zisk bez ohledu na lidské životy a zábava vším - ano zábava nade vše!!!
-
Kdo odsuzuje bývalého zpěváka Rammstein Tilla Lindemanna právě pro jeho sado-masochismus, tady je odkaz pro všechny najivní a lehkomyslné čechy na výjímečnou a znamenitou knihu vynikající forenzní psycholožky Julia Shawové "Zlo" s podtitulem "Věda o temných stránkách lidství či spíše naší psychiky" v českém překladu Petry Miketové (vydala Paseka v roce 2020) dokazující v mnoha policejních a soudních dukazech to že zlí jsme a dokážeme bít bez rozdílu všichni!!! Takže jaké odsuzování druhých lidí?!!, předsudky nejsou zcela na svém místě!!! Lituji, ale co je psáno v knize je spíše pravdou, ta pravda uspěšně a nově vyvracející některé polopravdy, mýty a pověry z oblasti psychologie a psychiatrie!! Já Tilla Lindemanna také odsuzoval, po přečtení této vynikající knihy však k tomu už nemám, nenacházím žádný osobní duvod!! A přeji to samé i druhým neposluchačum německých Rammstein.
-
Omlouvám se moc za urážky fanoušků Rammstein. Muj vztah k Rammstein z minulosti byl vždy složitý a dnes u mne převládají spíše jednoznacne nesimpatie k teto kapele a k teto osobnosti, které jsem tu tolik všem odůvodnil. Naštvali mne tolik jen nekriticke a bezvyhradne komentáře k teto osobnosti. Nic jiného a nic více v tom nebylo.
-
Písen "AMERIKA" od RAMMSTEIN je perfektní!! Stejně jako text její písně!!
-
Ahoj nevíte jestli v tuto dobu Till je zadaný a jestli ano koho má?
-
-
Tebe urcite ne. Bud jeste rada jinak by te nesmirne rad ponizoval urazkama a mlatil te...
-
-
Nechápu o čem je vlastně text písně, ale Sonne je ta nejlepší a nejkrásnější píseň z alba Mutter. Tu měl Campino spíše předělat , prezpivat na Alles Ohne Strom namísto písně Ohne Dich.
-
Rammstein a dobrá písen "Amerika"!, ani mě už také vubec nezajímá ta Vaše ta dnes rádoby demokraticky celému okolnímu světu (všem zemím) tupím konzumem dnes kapitalisticky tolik nadřazená Amerika, nejsem z ní narodíl od většiny dnes druhých lidí nijak osobně posraný, nebudu jí narozdíl od většiny jiných lidí osobně pochlebovat, už nejsem skutečně tu u nás zvědaví na tu její právě ubohou rádoby demokratickou už vysokou nadřazenost. Každá země má myslím právo chránit si svou vlastní suverenitu!! Na to právě dnes malí amíci už zřejmě nejvíce ze všeho zapomínají, nechcem je tu, je to také Naše Země!!!
-
Nenávidíme dnešní Ameriku!! Německo je nejlepší zemí, Německo nezastavíš!! Píseň Sonne od Rammstein je skvěla, pořád a stále lepší než poslouchat nejaky pubertální hip-hop