Přejít na výpis diskuzí

Till Lindemann

OSOBNOST 31.12.2006 
136 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar

Psáno o mé tolik osobní a velice duvěrné zkušenosti s duševním onemocnění katatonní, paranoidní i reziduální schizofrenií právě k Rammstein už následující, nikoliv však o duševním onemocnění schizofrenií už samotném nikdy psát a pojednávat už Vám nebudu: "Češi do dnešního dne mají sami nepochopitelně tolik ještě bohužel snad největší obavy a strach z duševně nemocných lidí ve společnosti a šíří o nich osobně pokrytecky rádi své dezinformace a předsudky vždy pramení z jejich osobnostně mentální i z duševní nezralosti sebe samích pro druhé lidi ve společnosti nedokážou nikdy objektivně už správně posoudit a správně už objektivně vyhodnotit co je ve společnosti pro nás přirozené a bezpečné, co je v lidech normální a co už nikoliv, pramení z přemíry jejich osobního pokrytectví u sebe samích co si rádi nepřiznají a co u sebe už právě pro bezpečně společensky dané normy chování odmítají kulturně už uznávat, chápat a tolerovat. Češi bohužel sami žijí svou osobní nevzdělaností a NE-informovaností někde na sociálních sítích ještě kulturně ve středověku, kdy jen nesmyslně prázdně a tolik povrchně, ale vždy matematicky přesně vysoce intelektuálně rádi žvaní o nějakých pro ně latinsky odborných pojmech příklad za všechny muže být "duševní onemocnění schizofrenií" a tváří se rádi jak moc všemu s matematickou přesností vysoce intelektuálně rozumí, ale odmítají bohužel už na druhou stranu nejvíce pak už skutečně mnohem více, nejvíce už společensky potřebnou a osobně duvěrnou KOMUNIKACI právě o duševním onemocnění schizofrenií mezi lidmi ve společnosti, tím nevědomě vytváří rádi Své polopravdy, mýty a předsudky, které lidi se zkušeností právě s duševním onemocněním schizofrenií neskutečně osobně bolí a jsou za to pak ve společnosti takových lidí už krajně nepřízpusobiví, velice už sami agresivní a skutečně násilní, dokážou za to skutečně i zabít bez lítosti a bez výčitek za vše špatné osobní příkoří a jejich bezpráví - mluvím ted i o sobě samém, dá se tomu vždy předejít ve společnosti Svou lepší informovaností skrze potřebnou komunikaci mezi lidmi samími proč k tomu dochází, právě k násilí ve společnosti. Protože právě už lidé s duševním onemocněním schizofrenií se osobně bohužel až nepochopitelně za svou osobní zkušenost s duševním onemocněním schizofrenií ve společnosti sami hluboce stydí, protože jsou Naší většinovou společností už skutečně nuceni ji sami tolik skrývat a neustále tajit před druhými lidmi ve společnosti, musejí o ní skutečně mlčet - mám s tím dnes osobně už také právě přesně takovou už Svou stejnou osobní zkušenost, chtěl jsem za to druhé z té bolesti a z toho společenského příkoří a bezpráví mě samého druhé zabít - Právě samotní lidé s tímto duševním onemocněním schizofrenií (a ani já nejsem uplně výjimkou) se do dnešního dne sami bohužel trestají a očernují se i pak zkušenost samotnou nakonec odmítají přijmout, kdy a protože už snad nevyhovuje morálním normám a morálním standardum dnešní doby ve společnosti, právě tito lidé a já jsem nebyl výjimkou se bohužel hluboce se sami díky ní samé sebestigmatizují a nedokážou ji u sebe bohužel už sami častěji přijmout, protože právě "zdraví a normální" lidé naší většinové společnosti jim to nikdy už sami rádi nedopřejí, nepřejí a ani společensky nedovolí - a já bych je za to dokázal skutečně nenávidět i zabít. Bohužel lidé Naší většinové společnosti nedokážou sami bez potřebné zkušenosti s duševním onemocněním schizofrenií samotnou už vubec osobně pak mnohem lépe vnímat a lépe chápat nakolik tato zkušenost s duševním onemocněním samotná posouvá a mění žebříček svých osobních priorit, své životní ("standardy" a) hodnoty stejně jako morální normy ve společnosti už pak samotné je pro naši většinovou společnost dnes skutečně jediné rozhodující! Právě to je druhým lidem naší většinové společnosti dnes bohužel v jejich prioritách vzdálené a cizí, protože odmítají už sami skutečně mezi sebou duvěrně komunikovat nikoliv o tom co je to duševní onemocnění právě samotné (k čemu je to upřímně dobré vědět?) už pak ze správné objektivní informovanosti (protože informovat se má a musí vždy objektivně) už neví proč je sama o sobě zkušenost s duševním onemocněním dnes uplně lidky přirozená a normální, a snad i ve společnosti dnes častěji s dobou tolik už osobně nevyhnutelná a osobně přínosná a proč a nakolik sama posouvá a mění žebříček i priority lidských hodnot ve společnosti samotné je morálně hodnotově už potřebné a přínosné v ní samotné, a se zkušeností s duševním onemocněním právě samotným.." (věnováno mé matce, která bohužel zemřela aniž by jakkoliv skutečně bohužel rozuměla a věděla proč jsem celá ta léta rád poslouchal německé Rammstein a proč mě jejich hudba tolik oslovovala a byla duvěrně blízká. Protože chtěl jsem nejlíp poznat co je to skutečné ZLO v lidech a z čeho v nás všech pramení, co ho v lidech spouští a co je právě jeho největším zdrojem. Je to ateismus samotný!) MARTIN DYNTAR, Hradec Králové.

• MartinDyntar

Chci (toužím už ze všeho nejvíce také umírat) pro svoji osobní hrdost, to jediné mě druhý lidi už v životě už nevezmou, a mužou mě jen osobně už nejvíce jen osobně závidět tam kde toho nejsou sami nikdy už schopni umírat pro svoji čest, pro svoji hrdost, většina z nás umírá už nicotně a nesmyslně, svědomí jednou každého z nás bez milosti dožene, ale většinou u většiny lidí už pozdě! Text nejlepší písně RAMMSTEIN je k písni "Ich Will", píšu tu o tom jak text i této písně chápu právě osobně já, nic více.

• Till je borec Rammstein je moje oblíbená kapela a Du Hast moje oblíbená písnička
    • MartinDyntar

Till je pekny hajzl a du hast je sracka.

• MartinDyntar

Rammstein a písen "Amerika" už pravdivě o tom jak je právě dnes konzumní Amerika bohužel v našich hodnotách ve všem a nade vše. Toto není zamilovaná písen, toto je skutečné nenávistné pohrdání a nenávistné opovržení konzumními hodnotami dnešní Ameriky!!!

• simonabilliejoearmstrong
    Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag. Viel Glück und Erfolg. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • MartinDyntar

Rammstein v textu písně "Amerika" mají velkou pravdu o tom že všichni dnes zřejmě rádi žijeme přespříliš mediálně v Americe a žijeme už příliš mediálně a hodnotově jen Amerikou. Takže Amerika ve všem a nade vše, žádná suverenita a národní a kulturní identita už jiných zemí mimo samotnou Ameriku, tu Amerika přece nikdy lidsky neuznává. Nejhorší nejzrudnější kapitalismus v té nejhorší možné nelidské podobě navždy bude symbolizovaný právě Amerikou a její nic než jen morálně a lidsky zkorumpovanou konzumní společností. Už nemužu kvuli americkému konzumu zapnout pomalu ani TV, chce se mě z toho všeho tolik hodnotově dnes amerického už jen plakat a střílet do americké kultury lidské negramotnosti, ošklivosti a nadutosti, do vaší nemorální americké zábavy ze všeho lidského utrpení a neštěstí ve společnosti které už mediálně není nikdy vašim americkým slavným pozlátkem v TV vidět a znát, gratuluji k tomu všem konzumentum všem finančně už hluboce morálně zkorumpovaným rádoby američanum, které bych nejraději všechny vystřílel.

• MartinDyntar

Písně Rammstein se znamenitým textem "Asche zu Asche", "Tier", "Bestrafe Mich", "Sonne", "Ich Will", "Mutter", "Nebel" či "Adios" a další... A ted konečně má osobní zpověd právě k písni "Tier": "Nevíme co je to být skutečně lidmi, jsme jen obyčejná zvířata a nic naž to, pro peníze neznáme v sobě nikdy výčitky svědomí, milujem se (šoustáme jen pro zábavu) jako obyčejná zvířata a ubližujem si tolik rádi sadisticky jako zvířata. Jsme obrazem celé společnosti. A ted mě už mužete v klidu rádi předem očernovat a rádi pokrytecky předem vždy hluboce stigmatizovat za to co jsem si v životě nikdy sám nevybral, za mou nejlepší osobní zkušenost jak s domácím násilím od dětství tak i s duševním onemocněním paranoidní schizofrenií v mém dospívání, že neměl jsem nikdy v životě skutečně na výběr, to celá naše společnost jaká dnes je z nás všech vychovává sadisticky chladná a bezcitná zvířata -podívejte se sami laskavě už upřímně svědomitě na společností vychovávané a tzv. znovuzačleněné lidi ve výkonu trestu s odnětím svobody už v přeplněném kriminále a v psychiatrických léčebnách, kterým dochází jejich volná kapacita a možná vám pak skutečně dojde co to tu vlastně píšu a proč- a netoužím po ničem než umírat statečně a se ctí právě jako ta dravá šelma, jsem tolik jen obrazem svého ,,pána", kterou je pro mě naše zrudná kapitalistická konzumní společnost!!..." MARTIN DYNTAR.

• MartinDyntar

Písen "Tier" je pravdivá, obyčejná zvířata a podřadné swině, to jediné jsme a nic více! Nebo snad sami neztratíte nikdy své zábrany pro peníze a nešoustáte snad rádi bez jakkékoliv lásky mnohem rádi více pro zábavu! Myslím že velice ano, proč lhát o tom kým sami jsme!

• MartinDyntar

No toto -právě Till Lindemann- musí být skutečně 100% sadista mnohem více než už jenom právě Ten sado-masochista, miluji některé písně Rammstein (zejména jen už album "Mutter") pro jeho symfonicky orchestrální Wagnerovské aranžmá podkreslené (podpořené) smyčcemi, krásná to poezie. Pro mě je v tom básnické umění, a právě v umění psát moderní poezii a věnovat se jí v industriálně metalové hudbě už naplno předpokládá že tu nesmí a nemuže v psaní poezii už nikdy platit jakkákoliv cenzura! To platí myslím už o jakkémkoliv umění. Je to prostě hodně, už nejvíce o uměleckém psaní textu písně na nejlepším albu "Mutter" právě od Rammstein... proto už album "Mutter" právě od Rammstein, právě s ním byli Rammstein na svém hudebním vrcholu ve své hudební metalové tvorbě a dnes? Dnes bych na koncert Rammstein raději osobně nešel, protože to co dnes Rammstein hrají na koncertech a vydávají pak za umění stojí vždy pěkně právě za hovn.!

• MartinDyntar

miluji v sobě sadism.. a obdivuji více krajní sado-masoch..... u Tilla Lindemanna, protože není v hudbě Rammstein už jedno bez druhého. Jsem také přesvědčený ateista a se sadistickou radostí, se sadistickou vášní, ano se sadistickým zalíbením rád psychicky zlomím každého namyšleného rappera a hip-hopera, ty ubohé nedustojné narkomany, kteří kšeftují s cizím lidským neštěstím když obchodují s marihuanou, ty velké rapperské krále a hip-hoperské krále-manipulanty co tolik rádi ve své hudbě neustále pošlapávají a špiní a očernují a ponižují lidskou dustojnost druhých lidí nejen svým lstivým citovým vydíráním a svým sebeponižováním, ukážu jim to jejich rádoby gangsterství skutečným ponížením a násilím na nich samích, okusí ho, budou ještě toho všeho litovat a budou tolik trpět, budou brečet, pusobí mě to radost. Ukážu těm rapperum, těm rádoby gangsterum kdo je tady u nich skutečný král, je to každý skutečný skálopevný rocker. Miluji Rammstein a jejich nejlepší fenomenální album "Mutter", písně "Sonne", "Ich Will", "Adios", "Nebel" a "Mutter" mají krásný text, je to hudební poezie, Till Lindemann je Buh sadis.. a sado-masoch...., a naštěstí je to více sadista a to já osobně naštěstí také, mám pro něj to největší své pochopení. Miluji Rammstein s albem "Mutter"! Nenechám se jako sadista nikým už osobně ovlivnit ani už jakkoliv zmanipulovat, ale nebráním v tom druhým lidem to jakkoliv už zkusit, at to zkusí mě psychicky sami zlomit. Pusobí mě to velké potěšení si jimi nechat ubližovat a ubližovat i druhým lidem, trestat je se už musí. Till Lindemann to ví také nejlíp, takže "Du Hast" o tom že ty máš mě... a ty už mě nemáš... ty už druhé nemáš, ty už nemáš bohužel nic, a "Ich Will" o tom jak umírat dustojně a hrdě s pohrdáním těmi, kterým stejně už nerozumím, ano nerozumím vám všem, ale já chci...!!! To je tedy komentář opět pro lajk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit