Přejít na výpis diskuzí

Till Lindemann

OSOBNOST 31.12.2006 
136 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MartinDyntar
    Till prodělal covid-19 s těžkým průběhem!!! Chybí mne bohuzel info jak na tom vlastně dnes je?
  • MartinDyntar

At žijí dál v našich srdcích RAMMSTEIN s textem písně "Amerika" (...F....... AMERICAN WORLD!!!!)

• MartinDyntar

"Mutter" považuji za nejlepší album od Rammstein, které mám upřímně rád. Nemám právo soudit Tilla Lindemana. To nemá nikdo! A křivdit a zmýlit se bylo přiznávám mím vlastním pokrytectvým! Je to tak - forenzní pszcholožka Julia Shawová napsala vynikající studii pod názvem "Zlo" - věda o temných stránkách lidství či spíše lidské psychiky, ve které nejlíp dokazuje že zlí jsme a dokážeme bít bez rozdílu všichni, ano bohužel všichni. Lituji ale je to pravda, a kdo knihu nezná a nevěří tomu by si ji měl rozhodně přečíst, Julia Shawová dobře vyvrací mýty a pověry a polopravdy z oboru psychologie a psychiatrie. Navíc jsem také ateista.

• MartinDyntar

Nelze tolerovat ve společnosti uplně vše, je to chladnokrevná sadistická zlá swině-Parafilik, kdyby měl sebeuctu měl by i svědomí, zabil
    by se už pak sám!!! Ale svědomí ta chladnokrevná swině už žádné nemá..

• MartinDyntar

Rammstein a písen "Amerika"!! No jistě!! Jak jinak než přece FU...G IS AMERICAN WORLD!!!! Text téhle skvělé písně žije dál v mém srdci!!. A pak písen "Sonne" je mnohem lepší, a text písně "Ich Will" o pravdivé senzachtivé medializaci převažujícího násilí ze strany masových médií v dnešní konzumní společnosti v našem životě. A text mnoha písní od Rammstein se dotýká také a zejména už sado-masochismu (písen "Rein Raus", "Bestrafe Mich" a další) A co má bít?!! Má to bít snad tabu ve společnosti?!!!! Domnívám se že nikoliv!! Až budeme schopni soudit sami sebe budeme teprve pak schopni snáze a lépe porozumět druhým lidem ve společnosti!! Čím trpí a čím si osobně procházejí!! Odsuzování je hřích, a kdo je skutečně tedy bez viny at si první hodí kamenem, jenže má to své ale!! Protože bez té mravní viny není dnes nikdo!! V tom je současně pointa a závěr komentáře.

• Ich liebe dich!! *14* *14* Ich möchte auf das Konzert aber nie bekomme ich Tickets aber ich möchte Ihnen zu hören!!!! *9* *13*
  • MartinDyntar

"Sonne". Skvělá písen, skvost alba "Mutter". Stále říkám raději dám přednost pořádné rockové hudbě než hnusnému hip-hopu skažených rapperu.

• MartinDyntar

Take Till Lindemann by mel misto sveho zpevu radeji sledovat kouzelnou skolku na D...a dat si u toho vychlazene pivo budweiser take doporucuji..

• MartinDyntar
    Sonne♥ ta nejlepší píseň od rammstein.
  • Till Lindemann

Tak tenhle pán je opravdu kus!!!!!(musím skromně poznamenat).Sice vim, že existují i tací, kteří ho nepovažují za BOHA, ale já zas vim, že je mooooooc pěknej, má užasnej hlas, hlasovej rozsah a je proti amerikanozaci(jak já)-takže odložte tu CocaColu, co těď pijete a zapněte si Rammstein(pokud jim nerozumíte, tak si proboha obstarejte KVALITNÍ překlady. Helena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit