-
jako rheet butler ve scarlett byl asi nejlepší!je hezčí když je starší:-)
-
názor
taky patří mezi mé oblíbené herce, kteří ví, jak hrát.Na mne zapůsobl v "Janě Eyerové".Role pana Rochestera mu byla šita na míru -skvělý výkon -
taky sháním
Jako tady zde přítomna Lenka, taky se obrácím s prosbou kde toto dvd sehnat.Zkoušela jsem se poptat všude možně, na internetu prohledat kdeco, ale bez výsledně.
Snad někdo pomůže-jedná se o miniseriál z roku 1983 v hlavní roli timothy dalton a zelah clarke.
*9* -
blog o Janě Eyrový
Ségra narazila na tenhle blog když hledala něco do školy na referát. Je to blog o tom seriálu o kterým tady píšete tak se mrkněte - dobrej blog
www.ellinky.blog.cz -
Bond
Hlavně to byl asi nejlepší James Bond -
bomba seriál!!
Takže ještě k té "Janě Eyrové",...seriál taky zoufale sháním, včera jsem se aspoň podívala na úryvky na youtube,...pochopitelně tam to bylo anglicky,ale stejně jsem brečela i u těchto úryvků. Ty dnešní seriály mají tak břitké dialogy, že podívat se na Timothyho - to je sen!!!
Podobně mě dostala taky Scarlett anebo Ptáci v trní - pochopitelně v češtině rovněž nejde sehnat.
takže jsem šťastná, že dnes mi zase svitla naděje.Hned píšu Ellince *3* -
jana eyrova
Mne sa tiez paci serial Jana Eyrova. Ja som zo SLovenska a nemam moznost ho zohnat. Objavila som tuto stranku a bola som nou nadsena. Preto by som mala vazny záujem, o zaslanie DVD od ElinkyD.Dakujem -
edward
PROSÍM SHÁNÍM ZOUFALE SERIÁL JANE EYRE 1983 S TIMOTHY DALTONEM,PROSÍM!MŮŽE BÝT ČESKY,SLOVENSKY I S TITULKY...SCARLET S T.DALTONEM BYCH TAKÉ UVÍTALA.DĚKUJI VŠEM KDO SE OZVE. *14* -
PRO ELINKU
PROSÍM SNAŽNĚ O NAHRÁNÍ JANY EYROVÉ S TIMOTHY DALTONEM V ČEŠTINĚ.KONTAKT VÁM DÁM POKUD MI TO BUDETE MOCI NAHRÁT.PŘEDEM DĚKUJI. *4* -
-
Re: PRO ELINKU
Prosím, písněte mi svoji adresu na výše uvedený e-mail.
*4* -
-
Re: Re: PRO ELINKU
Prijemny den, mohla by som kupit Jane Eyre s Daltonom s ceskym dabingom na dobierku, bolo by to mozne?
Prosim, ozvite sa mi.
-
-
-
Scarlett
Dobrý den, sháním seriál Scarlett s Timothy Daltonem a pokud možno s českým dabingem. Budu moc ráda, pokud mi ho někdo budete moci nabídnout. Díky