-
ooooo
fajna diskuze no souhlasím že pokud se vam nelibi jak vipada a jak spíva tak proč tu chodite asi si na někom musite vybyt svojí zlost podle mě to je ubohost pěkně vipada a pěkně spiva to je asi tím že ji zavidite a ještě vam vám řeknu že je fak ubohost soudit někoho podle vzhledu jak by bylo vám tak lidi co ji tady pomlouvate jak vipada a jak spiva tak se běžte někam zahrabat -
-
Re: ooooo
Ahoj, nic proti tobe nemam. Tina se mi libi, at uz jako zenska, tak i jeji zpev. Ale být tebou, nikam verejne nepis....mas chyb jak prase:D -
Re: ooooo
prosím tě, pokud někde prezentuješ svůj názor, tak by měl mít hlavu a patu a alespoň základy pravopisu! a věta přes čtyři řádky by mohla obsahovat alespoň jedno interpunkční znaménko.. proto doporučuji místo sledování Superstar studium českého jazyka *1*
-
-
Vše nej .. =)
Tino vše nejlepší k narozeninám .... Doufám, že budeš stále taková jako jsi do teď... -
Hawai
Tina a Rytmus jsou bombastický.Mám je moc ráda.Teď jak je Rytmus a Tina v Československé superstar tak se na ně vždy dívám,oboum to moc sluší,myslím tím jak vypadají,jak jsou oblečení. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
je borka
1) nemam rada slovaků 2) jedinou tinu žeru ona je tak temperamentní prostě na ni nikdo nema 3)davejte si pozor na hubu protože zbitečně někoho urážet je dost hnusné 4) když se vam nelíbí proč lezete na tyto stránky?! *3* -
tina
TiNA JE UPLNĚ SUPEEEEEEEEEEEER A ty myelinka cyruse jestli se ti tina neliíbí tak sem radši nic nepiš *13* *14* *14* *14* *1* -
Tina
Tina... nejen že umí užasně zpívat, ale je i hrozně hodná a sympatická... vidíte třeba ted v superstar, jak ona je strašně hodná na všetky , i na ty co moc zpívat neumí... je skvělá vážně tě mám strašně ráda Tino... jela bych klidně na superstar jen abych ju tam viděla... *14* *1* *14* *15* -
-
Re: Tina
jj přeně ja taky abych se s ní mohla setkat ja ji fakt žeru.. *14* -
Re: Tina
Máš naprostou pravdu..to je taky jediná věc která se mi na ní strašně moc líbí,já prostě nechápu ty lidi jak můžou o ní tak strašně mluvit jako že je hnusná, protivná atd!Prostě je to ta nejlepší moderátorka na celym světě:D:* A já jí jednoznačně žeru..♥ Je nádherná a to není všechno co je na ní tak hezký..je na ní úplně nejhezčí jak se chová k lidem v SuperStar i když vůbec neumějí zpívat,jak je vždycky podrží a tak..prostě podle mě je to Dokonalá Lady♥ ;)) *4*
-
-
je to pravda??
tina ohodne lepsi nez hanna montanna *9* *9* *9* *9* z hanny se mi dela šoufl *9* *9* *9* -
Vše nej
Všechno nejlepší!!! *4* -
Happy Birthday...=)..
Všechno nej nej...at se daří dál! *3* -
no,jako
dobře zpívá