-
Bezva Tina
Tina je bezva ženská, moc se mi líbí, Adéla Banášová je taky fajn, ale už byla okoukaná. Taky nechápu, proč tady lidi píšou, takové kraviny. Mně to přijde, že ji pomlouvají spíš ze závisti a chtějí si ulevit, primitivní lidé! *3* -
-
Re: Bezva Tina
Souhlas :) a velkej
-
-
Tina
Hejjky,znáte tu Viem že poviešáno..úplná bestovka... *1* *14* -
-
Re: Tina
jj..znám je pěkná ale ještě lepší je:tina-vsp rytmus ta je ještě od ní lepší... *3* *1* *4* -
hojky jj znám to je to upa mazec pisnička... *14*
-
-
Tina
Tina je úplně super *14* *14* *14* -
Tinka
Tinka, si šikovná kočka, mám rada Tvoje pesničky, páči sa mi ako spievaš. Držím palce v kariére! *3* -
tina
Tina je krasna a chytra zenska a jeste k tomu umi pekne zpivat.:-)Ziskala si moje sympatie.:-) -
-
Re: tina
to mas pravdu a tamti jreteni co sem pisou toleruj maj nervy ze neumi to co tina -
Re: tina
Přesně!! :)
-
-
Kočka
Líbí se mi tahle slečna velice *14*
Nevíte někdo, jestli má romské nebo černošské předky? -
-
Re: Kočka
Stoupo, platí ta druhá varianta. Černošské. Souhlasim s tebou - je kočka. -
Romské asi těžko žejo.... *5* -
-
Re: Re: Kočka
Romské asi určitě :) Je to romka z romské osady na Slovensku. Sama to přiznala, ale nikdo to nevnímá a všichni si namlouvají, že je to mulatka :) -
-
Hele, ty znalče poměrů, a kdy a komu to přiznala? Snad ne tobě? Je to mulatka, tak nepomlouvej. Do té cikánske osady asi chodíš ty na dovolenou. *9* -
-
Jo je mulatka má to v rysech takhle cikáni nevypadaj tady nejde jen o plet, ma jednoho z rodiču černocha má ten černošský nos i pusu bych řek
-
-
-
-
-
..♥
slova sou zbytecnyy.. ona je proste skvělááá *14* obdivuju ji *14* -
-
Happy Birthday...=)..
Všechno nej nej...at se daří dál! *3* -
Tina
Tina... nejen že umí užasně zpívat, ale je i hrozně hodná a sympatická... vidíte třeba ted v superstar, jak ona je strašně hodná na všetky , i na ty co moc zpívat neumí... je skvělá vážně tě mám strašně ráda Tino... jela bych klidně na superstar jen abych ju tam viděla... *14* *1* *14* *15* -
-
jj přeně ja taky abych se s ní mohla setkat ja ji fakt žeru.. *14* -
Máš naprostou pravdu..to je taky jediná věc která se mi na ní strašně moc líbí,já prostě nechápu ty lidi jak můžou o ní tak strašně mluvit jako že je hnusná, protivná atd!Prostě je to ta nejlepší moderátorka na celym světě:D:* A já jí jednoznačně žeru..♥ Je nádherná a to není všechno co je na ní tak hezký..je na ní úplně nejhezčí jak se chová k lidem v SuperStar i když vůbec neumějí zpívat,jak je vždycky podrží a tak..prostě podle mě je to Dokonalá Lady♥ ;)) *4*
-
-
no,jako
dobře zpívá