-
Tak tohle je otřes co tu píšete! *16* Prosimvás, zamyslete se nad sebou..! Ať už je to Rom, Vietnamec, Američaň, Čech a nevim kdo další, je přece jedno jaká národnost to je! Nemůžete tady psát že je to kur*a a nevím co ještě, když jste s ní nespali, nebo vám nenabízela! :D
A to co tu píšete, nymyslíte si, že je to smutné když se cituji:"taková cigánská kur*a" dostala do ČeskoSlovenského showbiznisu, a vy jako trapáci za monitorem něco vykládáte a myslíte si, jak dobří nejste?! :D Ha, tak prosimvás, zamyslete se! ;) -
-
souhlasím *2*
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám!!!
-
ahoj tino v hlase československa máš pořát hesky nazdobený vlasi kdo ti je dělá *14*
-
Hodne stesti a zdravi ktvim 28 narozeninam :DDD *1* *15* *2* *15*
-
Podle mě Tina zpívá fakt dobře *3*.Nejvíc se mě líbí Si sám *5* , a Mám ta hlave *3* *5*
-
tina si uzasna a mas skvele pesnicki mam ta moc rada posielam cmuq pre teba
*14* -
Skvělá zpěvačka a moc sympatická moderátka. Zábavná a působí moc mile. Myslím, že je škoda, že ji nevidíme víc ať už jako moderátorku nebo zpěvačku.
-
Ahoj Tinko jsi úžasná milujem tvoje písně zpíváš úžasně zdraví Áďa a jáňa *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
CI tebe je co ši šibnuta na TINU proste nemaš *14*
-
-
Tinka je tak isto ako ja ciganka polovicna a super spiva a vobec sa nehanbi za svoj sposob a to je nato to dobre ze s anehanby a ludia hu beru tak aka je a ukazal ze ma nato a viac
-
Vše nej Tina