-
Tina je krásná *14* a taky dobre zpivá je podobná layle jak zpívá s majkem spiritem nestracaj dycg ♥ je proste úúú ža ale neni nejlepsí *2*
-
Vše nej moje jmenovkyně!!!
-
Tina je nejhezčí žena ze Slovenska a i z Česka!!!!
-
tina je stejně jako rytmus-patrik vrbovský poloviční cigánka a poloviční slovenka na tom není nic špatného jse přece všichni z jedné planety a neměly by sme dělat rozdíli!já jsem taky cigánka a taky je to uplně normální věc kdyš i monika bagárová je poloviční cigánka a jan bendig je celý cigán a všechni moc dobře zpívají!na to nezáleží jakou má rodinu ale to co v něm je!mimochodem moc se mi od tiny líbí písen si sám výborně holka
-
Tina nikdy neudělala žádnou chybu, věřím, že z ní bude slušná a dokonalá maminka, jako zpěvačka a moderátorka je na tom výborně, je příjemná a co má si zaslouží
-
*14* tina si super a pesnicka si sam krajsie si ju zaspievala ty ako dominika sulakova
-
-
opravdu taky se mi víc líbila tína než dominika no jo no ta porota a diváci z toho udělala tááákový..............i když TINA je 1111!
tino si nej nej nej <3
a jsem hrdá nato že jsem cigánka jako ty! *4*
-
-
Dodatečně se zpožděním Ti Tino přeji všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody, úspěchů a radosti =) Jsi supeer =)
-
tina setko ty prajem dobreee a som stastna ze si ciganka
-
-
černoši v africe jsou podle tebe cigáni ?
-
-
A ti CIGANKA neši tak neuražaj Ciganoch ti degeško jedna hahha
-
-
-
všechno nejlepší k narozeninám Tino *4*
-
at je to ciganka nebo cernoska- je super!!!!!!!!!!!! *14* *1* *14* *14* *14*