-
Tina
Tina jsi supér.Krásný a silný hlas.A dále jsi hezká a hodná..:D
Přeju at se ti dále daří v tvé kariéře.:* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* -
Vše nej
Všechno nejlepší!!! *4* -
tina
TiNA JE UPLNĚ SUPEEEEEEEEEEEER A ty myelinka cyruse jestli se ti tina neliíbí tak sem radši nic nepiš *13* *14* *14* *14* *1* -
ooooo
fajna diskuze no souhlasím že pokud se vam nelibi jak vipada a jak spíva tak proč tu chodite asi si na někom musite vybyt svojí zlost podle mě to je ubohost pěkně vipada a pěkně spiva to je asi tím že ji zavidite a ještě vam vám řeknu že je fak ubohost soudit někoho podle vzhledu jak by bylo vám tak lidi co ji tady pomlouvate jak vipada a jak spiva tak se běžte někam zahrabat -
-
Re: ooooo
Ahoj, nic proti tobe nemam. Tina se mi libi, at uz jako zenska, tak i jeji zpev. Ale být tebou, nikam verejne nepis....mas chyb jak prase:D -
Re: ooooo
prosím tě, pokud někde prezentuješ svůj názor, tak by měl mít hlavu a patu a alespoň základy pravopisu! a věta přes čtyři řádky by mohla obsahovat alespoň jedno interpunkční znaménko.. proto doporučuji místo sledování Superstar studium českého jazyka *1*
-
-
Vše nej .. =)
Tino vše nejlepší k narozeninám .... Doufám, že budeš stále taková jako jsi do teď... -
Hawai
Tina a Rytmus jsou bombastický.Mám je moc ráda.Teď jak je Rytmus a Tina v Československé superstar tak se na ně vždy dívám,oboum to moc sluší,myslím tím jak vypadají,jak jsou oblečení. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
je to pravda??
tina ohodne lepsi nez hanna montanna *9* *9* *9* *9* z hanny se mi dela šoufl *9* *9* *9* -
borka Tina
Tina je super a umí užasně zpívat. *4* -
-
Re: borka Tina
jojoobkjedeed -
Re: borka Tina
souhlas - je super.
-
-
Ten člověk ,který napsal o Tině, že je ku... cigánská, je chudák zakomplexovaný!! Lidé kteří mají nedostatek sebevědomí, tak si tímto způsobem léčí mindráky!! Jsem taky rom a fandím ji, je úspěšná a je vidět,že romové jen nekradou a neberou dávky,jak si mnozí v naší společnosti myslí, ale taky něco umějí! Moc Ti fandím Tino!
-
ježiši no a co že je romka ja su taky a nestydím se za to někdo si mysli jen o romech jen to nejhorší ale všichni nejsou stejní!!!!!!!