-
spider-man
Miluju spider-mana!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ničím jiným nežiju!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Myslím že je to upa herec(teda aspon ve Spider-manovi) a je aji hezkej. Jo a Spider-man 1 i 2 jsou úplně UPA filmy, fakticky jsou dobrý...
-
láska *14*
-
*4* strašně moc ,moc, moc, moc *14* *14* *14* *14* *14* miluji tobeyho a nevěřim že se ještě někdy zamiluj možná že sem trapná ale kvuliněmu každou noc bulím *9* *9* *9* *14*
-
Tobýk
Tobey je moc hezký kluk a miluju ho ot te doby co jsem ho vyděla,štvemeto že jsem ten film vydela proto že nemohu být snim ¨MILUJUHO.-.,-.-.-. *1* -
Tobey
Tobey je fakt super kluk....jednou jsem byla v Americe a tam sem ho potkala pac tam byla autogramiada..takze od nej mam i podpis *14* a mrte se s nim povida..ale ja bych se snim jinac neseznamila ale mam tam tetu a ta ma dceru a ta s nim chodi....takze je to uplna mrte *14*sem na nej cela nazhavena a cela na nej horim *16*(LASKOU) *14* -
sexy
Je to prostě kus!!!Má úžasné oči a ještě úžasnější rty... *14* -
Alex
Je fakt fajn k nakousnutí !!!!!!!!!!!!Miluju ho úplně k zbláznění !!!!!!!!!!A ty jeho bicáky prostě fajn ! Je nádhernej a má nádherný modrý oči píšu si jeho jméno všude i na nohouch !!!!!!! -
tobey je můj miláááček!!! je totálně úžasnej *14* ty jeho krásný modrý očička!!!a ta postava *14* kdybych ho potkala, tak bych ho musela samou láskou zlíbat... *4* no a spider-man? to se nedá vyjádřit slovy...to je prostě božský!!
-
U NAS NAS SKOLE JE KLUK KTEREJ MU JE FAKT PODOBNEJ, JE STEJNE TAK SLADKEJ A MA STEJNOU CHUZI A GRIMASY *14* *14* *14*
-
Tobey je vážně kus má nádherný oči a super postavu. Jenom škoda, že ve skutečnosti není tak sladkéj a nesmělej jako ve filmu. Ale vážně stojí za to!!! *5* *14*
-
dopis
Ahojky tak on skutečně existuje dvojník Tobyho jestli budeš číst někdy tyto řádky zkus se ozvat musíš mě zachránit.... -
Má dvojníka v Čechách
Ano!!!! Právě jeho dvojník nastupoval z Brna do toho istého letadla jak já.Letel na Mallorcu.Presne 9.7.2005.Myslela sem si že je to fakt Tobey tá podoba je 100percentná!!!Ale asi nebyl,lebo čítal český Blesk.Celý let byli nalepené moje oči na něm,je to neuveritelné!A cesta späť už bola bez neho...už ho nikdy neuvidím.....:( -
Tobey
Je to fakt dobrej herec.Můj nejoblíbenější.Už se těším na další filmy...a bude jich dost snad 2 nebo 3 a příšti rok budou v kinech.Kdo si počká ten se dočká:) -
Tak Tobey vše nej k nározkám
-
PRO ELIŠKU
ELIŠKO TOHO KLUKA JAK TI PŘIPOMINAL JSEM JA TADY JSEM ČASTO NA INTERNETU TY BYS SE MOHLA VRATIT -
VY KUNDY ZLÍSKANÝ NEŠMATEJTE MI NA NĚJ!!!!!!!!!!!
-
SPIDERMAN
SPIDERMANA ZAHRAL SKVELE JAKO JE PRAVDA Z VELKOU MOCI PŘICHAZI VELKA ZODPOVEDNOST TU ON MA SPIDERMAN JE SUPER TRHAK -
Mazlíček
Tobíček je můj miláček....... -
super tobey
Tobey je naj. Je total super>>>>>