-
Já ho zbožnuju on je nádherý.Vy jeho faninky určitě ste nepřehlédly jeho super postavu.No já to zkrátím.....I Love you
-
Milácek
Tobey je kuňďák!!!Je krásný sladký ma nádherné oči a smyslné rty!!!Stál by za hřích!!!(: -
TOBEY
Tobey je kotel zralý herec, ale úplně nejvíc se mi líbi ve Spidermanovi, ta postava se k němu úplně hodí, už se těším na 3. díl! -
Tobey je vážně supppppppppppppper!!!!!!! Hlavně jako spider-man!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
zlatičko
Tobey je ten nejúžasnější herec a chlap je krásný,milí,sladoučký KISS ME BABY -
you are super!
-
I love you
Tobey je ten nejskvelejsi chlap,kteryho znam!on je proste uzasnej!Je vtipnej,krasnej,sladkej,puvabnej,okouzlujici a strasne moc sympatickej!Ma krasnej usmev a strasne moc me pripomina kluka,kteryho sem mela moc rada!Ale Tobey je mnouhem mnouhem bajecnejsi!proste je to muj idol,kteryho budu mit vzdycky strasne mooooc rada!!! -
I love Tobey!!!!!!!!!!!!!
I love Tobey!!!!!!!!!!!!! -
Si super!!!MILUJEM TA!!!!
-
Jsi 1...!
Jsi můj miláček....strašně se mi líbíš.....škoda že jsem o hodně mladší...jinak bych tě asi hned zbalila..! -
spido
mam rada spider mana -
tobey
tobey je dokonaly spidey-no aj ja mam jedneho v triede aj v srdci:0 -
SPIDERMAN
Moc se mi líbí i Spiderman i ty.Prave sem na DVD videla spi....2 a fakt drsnacka.Ja vim že si to nikdy neprectes ale stejnak byla 1 lepsi nez 2 bylo to zazivnejsi. -
TOBEYCEK :)
Presne tak ty jeho kukadla...No proste mnam=) ze?Jestli mate nekdo fotky tak mi je pleas poslete na Ollcaa@seznam.cz a do predmetu napiste TOBEY..Obratem vam poslu taky nejaky fotecky=))) Mejte se krasnoucenecce a preju hodne hezkych kluku jako je Tobey=) -
Tobey je děěěěěsně sladkej!!!!Jsem do něj blázen od té chvíle,co jsem viděla Spider-Mana!!!!!
-
Tobye
Nejkrásnější a něm sou jeho oci ten jeho pohled .Pri nem zenska musi roztat jako cukr v horkym caji. ZE JO!?! -
Tobbey je krásný kluk!!! Byli jste už na Spiderman2 ? Tobbey je tam fakt super.
-
Tobey
Tobey je zatím najkrajší osobnost zde! -
Spiderzmrd
Proti nemu nic nemam, ale Spider man je debilina prveho stupna, nepozeratelne...