-
Thanks for laki of birthday
Thank you everbody for laki of Birthday, christmas and ttt . I love my fans and thanks you are ever my big happy best loves muches , i love you my fans, thanks everbody ♥ *4*
Yours Toby
Tobey Maguire -
-
Re: Thanks for laki of birthday
Nemas zač Tobby , milujeme tě! (we loves you and our heart is your!) *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Thanks for laki of birthday
delam si prdel xD
-
-
-
wau! =*
vubec bych nerekla ze mu je uz 35 to ne vypada na 20-25 vic bych mu fakt nerekla hrozne me to prekvapilo je to ale i skoda ale co nadelam hrozne se mi liby jak hraje a i jak vypada =** na spidermana koukam kazdej den na vsechny 3 dily a neprestalo me to bavim a urco nikdy neprestane =** *4* *14* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Všechno nejlepší k již 34. narozeninám! Ať se naskytne další skvělá role jako Spiderman. *3* -
Spiderkokotina
Tohle mit rad ? Pica, to radeji at mi mozek zamrzne, nebo at roztaje. Tuhle CVICENOU OPICI NEUZNAVAM. kokot zkurvenej Kroch kroch kroch -
Fine herec
Moc ho obdivuji.Je to velmi dobrý herec.Kdybych se s ním mohl setkat asi bych neváhal.Mám rád Spidermana,jehož jsem četl jako malý kluk(komix).Jsem velmi rád,že vznikl film Spiderman. -
Tobay Maguire
je ten nejhezčí kluk pod sluncem kéž bych mu mohla zavola miluji ho škoda že má holku a trochu starší je nádherný hlavně v sebiscuitovi škoda že to neni můj kluk má krásné modré oči a mám srdce jen pro něj je moc krásnej škoda že ho nemůžu vidět má sexi hlas ,ale to foto z roku 2008 není pěkné dala bych zato vše abych tě vidělavmiluji ho *14* *14* *14* *5* -
Fórum
Založila jsem fórum na lidech :)
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?a kce=forum_data&auth=&forum_ID=78756
Nechcete se někdo přidat? -
Achjo...
Jen tak pro informaci, Tobey hrál i v jiných filmech než ve Spidermanovi a některý jsou moc pěkný. Vřele doporučuju probrat filmografii *3* -
-
Re: Achjo...
jj některé jsou super...vyděla jsem většinu...Tobey je super herec..Ale popravdě nevím jestli by ho někdo znál ,kdyby nehrál Spider-mana(včetně mě)::: *4* -
-
Re: Re: Achjo...
uplně nejlepe podle mě hral v Pravidlech moštárny.... nejen ten herecky vykon, ale i ta role byla super a sympaticka
-
-
-
Tobey Maguire
Ja ho miluju!!!!je fáákt božííííííííííííííí: -*já jako koukam na Spidermana každý den a bavíí mně tooooo!!!ploste nejlepšíí. *14* *14* *14* *14* *14* -
Tobey Maguire
Spiderman je moc dobrý a to všechny tři díly.Nejvíc se mi asi líbila trojka.Dnes má tento herec narozeniny.Má už Kristova léta-33 let.Chci mu popřát vše nejlepší.