-
super
Sežrat hoooo by nestačilo....!!! *14* *14* je celej k nakousnutí.....aaa *14* *14* asi mi z něj hrabe ale kdo by se divil!! *1* -
Re: *
Jasněěě! *14* -
gt
ty jo tak to je úplný borec nemám slov! -
myslím, že v tom posledním dílu, ti co žerou toma se jim tam moc libil a ty useky u te skrine nebo v te koupelne jsou skveleeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:D jááá *1* -
Já se přídám. -
*
tom je sladkéééj, já ho žeru kdo se přídá??:D -
Re: ahojky
Jo to je. Úplně Boží... Skvěle hraje.. Vlastně díky HP6 jsem se přihlásila na jeho fan club:)) -
plnim sliby...
Už jsem sem zase napsala...to sem dobra ze sem si vzpomnela co??....klari musime udelat tu vesnicku krasavcu a nalepime tam jejich fotky...jenom toho jednoho myho asi tezko :D...uz aby si byla ve skole :*-( -
Re: I love tommmm
Já o něm mám také blog. -
Re: Re: Re: Re: Re: To kumim
Pravda...to by se mělo změnit...páč si to zaslouží! *14* -
Re: Re: ahojky
zereme ho spolu....ale jenom kdyz byl mladej, jinak si ho zer sama *3* ...jo a kvuli tobe(co bych pro tebe neudelala) sem ted budu psat kazdej den...co ty na to??? veris mi?? *3* -
I love tommmm
Tom je supeeer!!!!!! Mám o něm blog! Podívejte se na http://tomfelton-blogis.blog.cz/ Pllls -
Re: Re: Re: Re: To kumim
Mělo by se o něm více lidí dozvědět. Když se někoho zeptáte, kdo to je a v čem hrál, tak nevědí. -
Re: ahojky
Ajojky no Tomík je v hp6 upa totalně k sežraní to je jasný a nejlepší je ta scena v koupelnach a ta s tou skřiní ty sou fakt best a on je tam boží!!! *14* *14* *14* *14* Žeru ho! *14* -
ahojky
čauky tak jak se vám líbí tom v hp6???:-) já myslím že mu to tam moc sluší:-D *14* -
Re: Re: Re: To kumim
Naprosto souhlasim!! *1* -
Re: Re: To kumim
no tak má pravdu že se tady nic neděje u jiných lidí se každý den vedou hodinový diskuze a tady chcíp pes *9* -
Re: To kumim
Jak myslíš nic se neděje? -
Re: žeruuu
:D