Přejít na výpis diskuzí

Tom Felton

OSOBNOST 31.12.2006 
509 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angel.and.connor

super

Sežrat hoooo by nestačilo....!!! *14* *14* je celej k nakousnutí.....aaa *14* *14* asi mi z něj hrabe ale kdo by se divil!! *1*
  • angel.and.connor

Re: *

Jasněěě! *14*
  • gt

ty jo tak to je úplný borec nemám slov!
  • mmaarrkkeettaaaa

myslím, že v tom posledním dílu, ti co žerou toma se jim tam moc libil a ty useky u te skrine nebo v te koupelne jsou skveleeee *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • johankaaa

:D jááá *1*
  • carol7.1

Já se přídám.
  • mmaarrkkeettaaaa

*

tom je sladkéééj, já ho žeru kdo se přídá??:D
  • johankaaa

Re: ahojky

Jo to je. Úplně Boží... Skvěle hraje.. Vlastně díky HP6 jsem se přihlásila na jeho fan club:))
  • ladusisuka

plnim sliby...

Už jsem sem zase napsala...to sem dobra ze sem si vzpomnela co??....klari musime udelat tu vesnicku krasavcu a nalepime tam jejich fotky...jenom toho jednoho myho asi tezko :D...uz aby si byla ve skole :*-(
  • carol7.1

Re: I love tommmm

Já o něm mám také blog.
  • angel.and.connor

Re: Re: Re: Re: Re: To kumim

Pravda...to by se mělo změnit...páč si to zaslouží! *14*
  • ladusisuka

Re: Re: ahojky

zereme ho spolu....ale jenom kdyz byl mladej, jinak si ho zer sama *3* ...jo a kvuli tobe(co bych pro tebe neudelala) sem ted budu psat kazdej den...co ty na to??? veris mi?? *3*
  • I love tommmm

Tom je supeeer!!!!!! Mám o něm blog! Podívejte se na http://tomfelton-blogis.blog.cz/ Pllls
  • carol7.1

Re: Re: Re: Re: To kumim

Mělo by se o něm více lidí dozvědět. Když se někoho zeptáte, kdo to je a v čem hrál, tak nevědí.
  • angel.and.connor

Re: ahojky

Ajojky no Tomík je v hp6 upa totalně k sežraní to je jasný a nejlepší je ta scena v koupelnach a ta s tou skřiní ty sou fakt best a on je tam boží!!! *14* *14* *14* *14* Žeru ho! *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

ahojky

čauky tak jak se vám líbí tom v hp6???:-) já myslím že mu to tam moc sluší:-D *14*
  • angel.and.connor

Re: Re: Re: To kumim

Naprosto souhlasim!! *1*
  • Re: Re: To kumim

no tak má pravdu že se tady nic neděje u jiných lidí se každý den vedou hodinový diskuze a tady chcíp pes *9*
  • carol7.1

Re: To kumim

Jak myslíš nic se neděje?
  • johankaaa

Re: žeruuu

:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší