-
Re: Premiéra
hmmmm dobréééééééé! *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!
Dobře menuje se tak i tak..tak je to v cajku ne? *1* vobě sme měli jakš takš pravdu..!! *3* -
To kumim
Tyjo lidičky...sem tady každej den a furt se tu nic neděje....zvlaštní...!! *7* -
Re: Re: LoVe...
Jo máte pravdu!!! Je fakt BOŽÍ!!! Upa ho žeru!!! -
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!
Jmenuje se Jade Olivia Gordon . Je to z jednoho rozhovoru s Tomem! -
Re: Re: Re: !!!!!!!!
Ne menuje se Olivia psali to na internetu i v casacich!!! *3* -
Re: Re: !!!!!!!!
Menuje se JADE!! -
Re: Re: Re: Re: Re: Těším se na prázky!!!
Kéž bych to byla já *14* *1* -
Re: Tom/Draco
Jaký herec je teď první? *7* -
Re: Re: Re: Re: CD
jo a plosim plosim az to pošleš tak to sem písni jo?? šekuju moc *3* -
Re: Re: Re: Re: CD
Tak to je super tak mi ho plosím pošli na email Klarkasss@centrum.cz šekuju mocinky !!! *3* -
Re: Re: Re: CD
Poslala mi ho kámoška. Nevím odkud ho má. Ale mohla bych ti ho poslt na email -
Re: Re: CD
Fakt ?? plosim odkud sis ho stáhla?? *7* -
Re: CD
Já ho mám stažené -
Tom/Draco
Tom patřil jeden čas i na první příčku mího žebříčku..teď už je tam asi 1,5 jiný herec, ale Tom tam taky držel dlouho..nejmíň 0,5 roku x)...
V HP mu to moc sluší a v reálu vypadá jako fajn kluk se kterym sečlověk nenudí...pěkný písničky, to nesmim zapomenout *3* *4* -
Re: Premiéra
No já si třeba myslím že tu fotku vůbec nemá!!! chtěla se jen tak vytahovat-beztak- no vidíte proto sem už nechodí a tak spadlo jí to na hlavu!!! *16* -
Re: Re: !!!!!!!!
jojo taky mi přide že neni moc pěkna..podle mě se k sobě totalne nehodi, on je uzasnej a nadhernej a ona je nepkna, a divna..mno co nadelame co? *7* to on si ji našel *3* -
Re: žeruuu
on je pstě nejlepší !!! prej si chce nechat odrůst vlasy na hnědo :( to nesmí!!!! ty blonďatý vlasy jsou tak krásný !!!!! *14* *14* *14* *14* on je celej nádhernej !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
CD
Chtěla bych se zeptat, má někdo aspoň stažené CD od Toma??? Nemůžu ho nikde sehnat, ani jsem nenasla ze by byl k dostání na prodej, prosím prosím ozvěte se mi na vzkazy *3* -
Re: !!!!!!!!
jo má ale je pro něj moc vošklivá (teda z mího hlediska)