-
Re: žeruuu
K...rinko on je tak uzasnej, ty jeho vlasy, ale nejvíc mu to stejně slušelo v bravu. Tam vypadal děsně s těma podmalovanýma očima. Jinak je fakt hustej. Ale já ti ho nechám, pak spolu za nim pojedem, to bude teprve prča. -
Re: !!!!!!!!
jasan že má Menuje se Olivia ale nevim jak dál ....no a aby taky nemel kdyt je uzasnej ....je skoda ze ma holku ale mooc jim preju at jim to vyjde *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Těším se na prázky!!!
*1* *1* *1* *1* *1* Ale už tady byla jednou taková , která ho opravdu o letošních prázdninách v Anglii viděla ! -
Re: !!!!!!!!
Jo má. Podívej se třeba na fotky z Halloweenu
http://dracomalfoypovidka.blog.cz /0911/tom-felton-a-jade-halloween-2 009 -
!!!!!!!!
Ahoj
chci se zeptat, jestli je pravda, že Tom má přítelkyni... -
žeruuu
Božíínku lidišky...ja ho taaak chci...on je tak užasnej paradni skvělej nadhernej ...prostě bombastickej ja bych ho sežrala..aaaa..uplně celýýho...ty jeho vlasy a očii...božinku *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Těším se na prázky!!!
Ona ho neviděla. Ona teprve do Anglie jede. -
Re: bithday
Kdybys ho někdy někde sehnala tk dej vědět;) taky by se mi hodil ;) -
Re: Re: Re: Re: LoVe...
On je prostě dokonalej *14* -
Re: Re: Těším se na prázky!!!
Fakt si ho viděla :-O jestli jo tk ti upe závidim.. :) -
Re: Těším se na prázky!!!
* viděla!!!! *1* -
Těším se na prázky!!!
Strašně se těším až pojedeme o prázdninách do toho Londýna .. Vím,že šance abych ho biděla,je minimální,ale stejně.. Budu aspoň doufat ! *14* -
!
Zase jsem se dívala na HP a znovu misím říct, že je:
NEJ
-krásnější
-lepší
-herečtější *1*
------------------------a prostě ÚŽASNÝ
*3* *3* *3* *3* *3* -
jo
Jo na té poslední fotce jsem toho viděla *1* !!! No a jinak jsem tu měsíc nebyla a vidím, že o nic nepřicházím nic se tu nemění!!! -
:-)
je to vážně skvělej kluk!a dobrý herec i zpěvák!if you could be anywhere... *14* -
Re: Re: Re: Re: Premiéra
si nemyslím -
Re: TOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vše nej Tomísku!!!! *14* -
Re: Re: Re: LoVe...
Přesněěěě!!!!!!!! *14* *14* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
Re: LoVe...
JO!!!!!!!!! To sohlasím!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: LoVe...
Holky nejste samy..Prostěě Baštíím..Když se na něho podívám,začnu se usmívaat..Mulujůů.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*