-
tom :)
Tom Hanks je můj nejoblíbenější herec už od 4 let!! jeho filmy jako např.:žbluňk, forrest gump, zelená míle, philadelphia, blázni a dobrovolníci, lidé z předměstí, dům za všechny peníze, muž s červenou botou, šifra mistra leonarda atd.......jsou úplně nejlepší a to jsem ještě nevyjmenovala všechny!!! teď se těším na jeho nový film s Juliou Roberts - drama Charlie Wilson's War - už se nemůžu dočkat!!*1* Tom je pro mě obrovský velikán a borec s velkým B, nikdy na něj nezapomenu!! kéž by jednou přijel do Karlových Varů na filmový festival.... *14* -
PAN herec
Tom Hanks je herec s velkym H.Jeho herecké výkony v každém z jeho filmů jsou obdivuhodné.Podle mě,jeho nejlepší herecké výkony prokázal ve Philadelphii a Forrestu Gumpovi. -
Tom
Všechno NEJlepší k narozeninám *4* ... >NEJ< herec *4* -
-
Re: Tom
Má narozky o den dřív než já *14*
-
-
Tomiiik!
On je skvělý a dnes má narozky! *14* Je fakt talentovaní a je to jeden z mých naj herců *4* Ve šifre mistra Leonarda byl super, ale hlavne v Zelený míli. Tyhle filmy sou jednička... Ale nejvěčší jednička je tam Tom *15* -
Je super!
Tom je super herec, moc moc talentovaní *1* Ve filmu zelená míle byl absolutně supr, taky v šifre mistra Leonarda... Mám ho moc ráda *1* *1* *1* -
Tom-nejlepší herec
Toma Hankse miluju!!!Je to můj nejmilovanější herec!!!
Nejlepši byl v šifře mistra leonrda.
Na ten konec koukam furt!!!
*14* -
Tom = Borec
Musím s vámi všemi souhlasit Tom Hanks je také můj nejoblíbenější herec a úplně suprově hrál všechny role ve všech filmech, v kterých hraje co jsem zatim viděl. Je to prostě nejlepší BOREC co kdy hrál na filmovim plátně *3* -
zdar
jako první jsem od Toma viděl film zachrante vojína Ryana a od te doby zbírám všechny jeho filmy myslim si ze je to nejlepší herec jaky kdy byl *4* -
fotky
Vložila jsem nějake pěkné fotky Toma tak se mrkněte. Protože před tím tu nic moc nebylo... *4* -
Je to prostě herec kterej dokáže zahrát uplně všechno ať je to nějakej voják nebo podnikatel nebo učitel je to prostě užásná osobnost *5*