-
Re:
oni už hrajou 5 let a já je poslouchám už 4 roky a zrovna teď heč ,,rette mich"...tak halt die klappe!! -
Re: TOM JE MUJ!!!!
no tak se nauč jeho příjmení psát a pak se mžn do tebe zamiluje!!některé ty faninky jsou ale tak sobecké řeknu to na rovinu.nikoho mít nebude žádnou českou faninku on říkal že české faninky jsou jedny z nejhezčích ale taky jasně říkal že to musí bejt NĚMKA!!tak změn národnost a máš to vyhraný..ale počkej až se dozví že jsi čech to tě nakopne!!tak nemáš zač za radu rádo se stalo... *1* měj se hezky........a nemysli si že tě chci já nejsem Tom vždyť já ho sama miluju...tak ara...musím do německa hoj musím tam bejt první dáme si závod?? *15* -
Re: Hallo
kapela!!a co to je th je ,,was das ist th!!" -
Re: Miluju Toma
už to ví...a říká že se nemáš řezat dělá to jizvy a to se mu nelíbíí!!! *15* ne sranda ale važně netrap se taky mi tak kdysi bylo ale už jsem si zvykla jednou ho možná potkáš!! -
Re: pro tomaše
co máš z angličtiny?? I love but you??ňáká divná věta ne?? -
hruza!!!
ahoj..faninky Toma....uz ste se urcite dozvedeli ze PRÝ Tom uhodil svoji francouzskou faninku.....tak sem nasla video o tom....http://www.sodahead.com/blog /60115/tom-kaulitz-hits-a-fan/
co si o tom myslite? -
TwInS
TwInsááátQa upa žerůůů ... samo že celý TH, jenže oni dva jsou naprosto k sežrání. Taky moc fandím Twincestu, ptž se mi upa moooc líbí a sama ho píšu. Je to kwása.
TH 4ever!!! *14* -
kvasa
tomika miluju a nikdy neprestanu TOKIO HOTEL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!miluju tomika *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tomííík je prostě neeeeej
hééky jako Tomík je upéé nejlepčí kocór na světě co? *14* -
Re: tomik
Vy jste nechutný! né že ho nemam ráda ale Billísek je 10000000000000000000.hezčí a já ho prostě příšerně milulu! co by asi bylo kdyby nebil ! miluju tě Billísku!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jsi můj andílek *4* -
Re: tomik
jo mě se Tomík taky líbí *14* *14* (jako všichni z TH) -
docela ujde...
a zapomnela sem dodat ze ty dredy sou fakt husty jj to je mazec a ma dobrej styl a aspon nenosi latex jak jeho bratr *15* -
Hmm
Tom je v poho z TH se mi líbí nejvíc hraje moc dobře na kytaru a má fajn styl prostě Tom is the best *4* *4* -
tomik
tomasek je nej nej nej nej na svete kdyby nebyl tak se asi zabiju moooooooc ho miluju je strasne hezkej a posilam mu velkou pusu a stastnej novej rok tomiku TOM IS VERY SEXY!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Mňam =c*
ale žeru Toma -Slaďoušek- .. =c* -
Místnost pro Anti??
já myslela, že tohle je místnost pro fanoušky TH a néé pro anti.. takže vy anti se děte střelit.. *16* -
Miluju!
Miluju Billisskaaaaa! *14*
(ironie) -
Re: twins
prej Bifču *1* *1* *1* *1* -
laska
ja no moc se mi libi tomasek . ja ho proste miluju a taky mu drzim palce v jeho zivote pa.... *14* *14* *4* -
Tomishek
Tomashek *7* zlatiii jjj *14* kundacek jako jeho blaskaaa *8* nechapu ploc na ne osotatni nadavaj jo vlastne chapu ZAVIDEJ *1* kreteni *16* *8*