Přejít na výpis diskuzí

Tom Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kristik

Re: SO SWEET!

Jééééé jsou to andělíčkové nuuuu láfkuju je...A nejvíc Billishka *14* *14* *14* *14* *14*
  • kaulitztwins

twins

já miluju Tomiše i Bifču!!!!! Sou neeeej!!!! *4* *4* mijuju je!!!! *14* *14* *14* *14*
  • simiq_billisek

SO SWEET!

Oba jsou upa boží žeru je!!!! *14* *14* *14* *14* *14* Jsou tak sladcí!
  • HAPPY BIRTHDAY

JUJ TOMINKO MOJ ZLATY UZ MA 19 ROKOW *9*
  • em eh mno

já mam radči billíka *14* je tak sladkej já ho miluju ze všech nejvíc (krom slávka)ale to je fuk myslím že tom je taky hezký a taky myslim že se dobře oblíká je v takovim pohoda stylu jako já (vytahaný tepláky a dlouhý triko) i když je mi 11 myslim si že tháčka sou upa super a nej nej nej hezčí je "Billík" (i love bill)! *14* *14*
  • I love bill

I love Bill *14* *14* *14* I LOve BILL *4* *14* *14* *14* *14*
  • TOM

HEY LIDI TOM JE FKT NEJHEZČÍ KLUK*14* *14*...ALE MYSLÍTE ŽE MÁ CENU SE TADY KVŮLI NĚMU HÁDAT???STEJNĚ NEMÁTE ŠANCI... *13* *4* *5*
  • fanoušci

Prosím přidejte se do fanklubu TH jsme na 11 místě a byly jsme na 10 místě tak se potřebujem dostat aspoň na 7 místy aby všichni vyděli že májí TH moooc Fandů i v ČR!
  • PrO tOmíKA:-*

TOmíK pROste ůPe KráAsnEJ KluK..:--MTM FOREVER<3 *14* *14*
  • pro tomaše

Ahojky Tome *14* . Chtěla bych se zeptat jsetli bysi mi nedal tvůj email nebo jestli máš icq ??? *3* AHOJKY IR4A JSEM TVOJE FANINKA A MÁM TĚ RÁDA *14* *14* *3* *4* *14*
  • I love Bill

Njn...je to krasavec...škoda že se nám všici tak vzdalujou.. *9*
  • tričko Toma-TH

Hledám tričko Toma nebo Billa nebo TH!!!
    Kdo ho má a chtěl by mi ho prodat,tak ať bez váhání mi napíše na e-mail že má to tričko!!!!Jestli mi prodáte tričko tak dejte:adresát.lucibus-buffy@seznam .cz
    předmět:prodám tričko(Billa nebo Toma nebo TH)!!A nápíše text,za kolik korun by to tričko prodal!!A hned se dohodnem!!A ať rovnou vyfoťte to tričko a pošle mi to přes email aby jsem se koukla jak vypadá!!!
    *14*
  • Tomíček

Tom je nej a je good!
    *14* *14* *14* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Muj milašek

Tom Kaulitz muj milašekkkkkk je jen muj tak co to a nemam naladu na hadani svami holki ste jak male *3* proste a jednoduše Tom je odvšech faninek všichni ho milujem tak co a jaho nejvic miluji *14* *14* *3* prrrrrrrrrrr a mluvte si co chcete:D *1* *1*
  • pro tomaše

Tomas is perfect boy *14* . I love but you *14* *14* *4* *14* !!!
  • cool

Tom je moooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooc coooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooool *3*
  • Love

Mno, prostě Tom! Perfektní kluk, který skvěle hraje na kytaru a má super povahu! Prostě je dokonalej a to se vším všudy! *14* *14* *14*
  • Tomik :-*

Ojeee kdyz si ctu nektere ty prispevky tak se musim smat (bez urazky) =D ale jinak Tomi je proste nas sladky kytarista ktery ma sice "trosku" vetsi sebevedomi nez by mel mit ale na jednu stranu k tomu ma duvod =) ;)
  • www.totokiohohotel.blog.cz - milujem dvojčata !

Držím mu palce do budoucna,fajn boreček,super boreček! *14* na www.totokiohohotel.blog.cz soutěž v rubrice info o blogu a o nás;-)
  • Miluju Toma

Miluju Toma víc než svůj život,tolikrát kvůli němu natahuju...kolikrát se kvůli němu řežu a trápim? *9* Žárlim na vaše příspěvky typu:Tom je můj
    Nebo:Tomík je jenom můj
    Přitom je všech,ale nadruhou stranu žádné. *7* Proč ho musím mít JENOM na plakátech?V PC,v mobilu,v peněžence??? *7* Proč ho nemůžu mít vedle sebe? *7*
    A proto budu dál řvát:MILUJU TOMA KAULITZE,TOM,ICH LIEBE DICH!ICH LIEBE TOM KAULITZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ich will Tom Kaulitz!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tak mu to prosím někdo vyřidte a zkoukněte blog:
    www.th-micha-th.blog.cz
    Tom *14* Tom *14* Tom *14* Tom *14* Tom *14*

T♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥MT♥M

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší