Přejít na výpis diskuzí

Tom Kaulitz

OSOBNOST 31.12.2006 
238 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: TOM JE MUJ!!!!

no jasne Tomisek je muj ty na neho zapomen lowkuju ho on je k spapani dupka moje *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ich Liebe Dich *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Miluju te moooocky prdelko moje
  • Hallo

wie steht´s mögt ihr TH? *14* *4* *14*
  • Tomik

Tomik je absolutne nej ze vsech TH!!!!!! *4* *4* ale vsichni sou No.1!!!! I LOVE THEM!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: www.totokiohohotel.blog.cz - milujem dvojčata !

Tom je nejlepší s TH ! ..... není on je totiž nejlepší na celičkým světě ! *4* *14*
  • ttoomik

Tommík je hroozne sladkej...A ma hrozne krasny ruce vsimnete si....A ten usmev je taak roztomilej.... Alee stejnak mam nejradsi Gustika....Ale tom je taky bozí... *14* *14* *4*
  • www.totokiohohotel.blog.cz - milujem dvojčata !

Miluju Tomovi dredy,piersing,ouška,oči,tváře,rty,nos,hlavu,krk,hrud,záda,pas,ruce,dlaně,prsty,stehna,lýtka,paty,jeho styl oblíkání-prostě ho zbožnuju....kdyby bylo takovích borců víc jako je Tomíšek tak by byl na světě ráj *4* !Uznejte !
    .
    *14*
    .
    *14*
    .
    *14*
    .
    ICH LIEBE TOM KAULITZ 17 *14* *14* *14* !!!!!
  • No jo no

Prostě je nejlepší na světě co?? *7*
    Mo,ale toho tady bylo je prostě úžasnej,ale zachvilku vás to stejně přejde tak co.. *3* *7*
  • Můj! Nikomu ho nedám!

Podle mně je TH ta nej skupina na světě! Nejsou to žádní teplouši, jak si někdo myslí! Nikdo se tam nepřetvařuje, hraje saám sebe! A všichni jsou tak hezcí *4* Bill:Romantickej klučina, *8* Gustav:Nejmenší a nejupovídanější, *4* Georg:Sexy basák, *5* Tom:Pohodář, *14* Já:když je vidím, *3* *3* *3* *3* Celá skupina!
  • Tom

čauky lidičky podle mě je Tom upe best ale mam rada celkově TH dyžtak se mrkněte na muj blog http://www.tokiohotelfun.blog.cz díky *14* *14* *14* *14*
  • Tom

takze ja souhlasim se SárouSix *16* myslim si, ze je pravda, ze Tom je jedinecnej... *4* neni asi tak uzasnej jako rikaj vsichni, ale originalita se mu musi nechat!
  • Tom

taky si někdo řiká to že dělaj písničky "na jedno brdo" ale to už jsem vám vysvětlovala že to tak asi fakt není! a myslej si že tim pádem po nich za rok ani nikdo nevzdechne že je to něco jako o-zone nebo lunetic(možná že jj) ale já si myslim že nn protože o-zone opravdu zpívat neuměly...!!! a byly to takový sračky že to ani snad nebylo možný..., udělaly jednu desko a stop!......zkončily.....udělaly jí za jeden tejden jestli ne míň!! ale např. Bill jejich písničky zkládat od 7 let a nahrály je až ted! prostě si z tim daly velkou práci a myslim si že to nebylo jenom "na jedno brdo" myslim si že si s tim daly taky velkou práci!!!
  • Tom

a taky si někdo určitě řiká že Tom se oblíká jako hoper a jinak hrajou uplně jinej styl hudby..., ale já v tom nevidim nic špatnýho..., není to hoper!!! jenom se tak proste oblíká a poslouchá tendle styl hudby, ale jinak hraje na kytaru v rockový kapele..., no a?!!! *7*
  • Tom

................................... ..................pokračování:(v im že si někdo řekne ale to nejde je neposlouchat ptž je všude a pořád hrajou!! *10* tak já vám dám radu prostě to kurva vypněte nn!!! *5* !!!) je to proste dost ubohý říkat o někom že neumí zpívat a hrát když se učí zpívat už skoro od narození, zkládá písničky už od 7 let... a hraje na kytaru od devíti! proto si já myslim že až zas takový nulu to asi nebudou! taky je hodně obdivuju za to že si dokázaji svůj styl udržet, ptž jim od základky za to jejich zpolužáci a nejen spolužáci nadavají..., musely si tohle všechno projít a myslim si že to opravdu jednoduchý není(a že by s timvětšina lidí dokázala seknout jenom kvůli názoru jiných!!), ale oni to prostě vydržely a myslím si že narážky na ně trvají do těd, ale oni na ně už fakt serou ptž mají strašně moc fanoušků...!!, a to je nejdůležitější! najde se tam taky strasne moc antifanoušků ale to už jim je někde! jinak si myslim že Tom je opravdu krásnej kluk!!! je hodně zajímavej neni to prostě obyčejnej kluk! je prostě jinej, je taky hodně spontání prostě řekne všechno na rovinu a to je taky jedna z dalších chyb "obyčejnejch" lidí. a kdybych tady měla jmenovat všechno co se mi na něm líbí tak by jsem tady u toho zůstala asi celej den!! nelíbí se mi prostě jenom proto protože je z kapely TOKIO HOTEL, je stavnej a krásnej!!! to fakt NE!
  • Tom

sory jj já nejsem nějáká kráva která tady bude říkat jenom to jak je tomášek úžasnej a jak ho miluju protože je tak strašně nádhernej a sladoučkej...., i když je polovina z těch věcí pravda. myslim si že to není jenom obyčejnej kluk..., dobře souhlasím s tím že to někomu tak může na první pohled připadat. asi hlavně těm co zrovna toma "nemilují" no prostě že jim nepřipadá tak krásnej. ted chci rict ze si myslim že to urcite uplne normalni a obycejnej kluk není!! jeho styl oblíkání je ted v tyhle době určitě hodně moderní. každej kluk se chce oblíkat skatetácky nebo bejt velkej hoper.., ale on se tak oblíká už od dob co začal chodit do první třídy takže tim padem si myslim že si na to jenom tak nehraje a že ten styl k nemu opravdu patří. nechci se bavit jenom o oblečení. někdo si třeba řekne že to sou uplný nuly že neuměj ani hrát a spívát ale v tom případě je asi nikdy neslyšely... *13* dobře nekomu se to opravdu nemusí líbit to jak zpívaj nebo styl hudby a nebo je taky možný že hodně čechů nemá rádo němce *9* myslim si že to je hlavně velká chyba někoho jen tak odsoudit podle národnosti...!!! *16* když se to někomu nelíbí tak at to proste neposlouchá (vim že si někdo řekne ale to nejde je neposlouchat ptž je všude hrajou!! *10* tak já vám dám radu prostě to kurva vypněte nn!!! *5* !!!) pokračování..................za chvilku..
  • tokiacka

mno ja mam mail i od Billa,ale i od Toma a mam i icq jejich ale nikomu ho nedam *13* *1*
  • Re: TOM JE MUJ!!!!

Tos uhodla *1* Dyť tě ani nezná a až pozná.....Mně se taky líbí,taky ho miluju a nikomu nenařizuju takový debiloviny jako ty.Za prvý je to trapný a za druhý ho nech nejdřív ty a pak až my ostatní *3*
  • tom

neviem preco ho mate az tak radi vsak on je normalny chalan ako ostatny len ma jednu vlastnost ze je v skupine a keby nebol tak ho nikto nepozna´tak neviem co robite s toho dramu *4* *4* *4* *4* *4*
  • Tomíšek

Miluju toma,je tak nádhernejsuper a absolutně cool hudebník,já ho prostěnžeru *14* *14* *14*
  • Tomííík!!!

Tom je upe super!!!MILUJU HO!!! *14* *14* *14*
  • Re: TH

a maš e mail i od Billa ja jo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší