Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmajulina96

Tomáš

Ahoj nevíte někdo kde je Tomáš pohřbený??? chtěla bych se tam s mamkou podívat ale bohužel nevíme kdeje... *9* Jinak byl to opravdu velký herecna kterého se dá vzpomínat jen vtom dobrém *14* *4*
    • Hrob má na okraji Prahy v Klecanech, jezdí tam autobusy 374 a 371 myslím, zastávka je přímo u hřbitůvku a jmenuje se Klecany hřbitov, na mapách.cz snadno vyhledat, po vchodu na hřbitov se dejte doprava nahoru a za malou kapličkou ji najdete u velkého soustromí , hrob je pečlivě udržované tatínkem
    • Re: Tomáš

Není pohřbený na veřejném hřbitově.
      • Re: Re: Tomáš

Nehte ho v klidu spat at se uz snim stalo cokoliv byl to nadhernej kluk a veliky herec na svoji dobu. Skoda ze odesel tak mlady. *4* *4* *4*
      • Re: Re: Tomáš

Proč to sem píšete když stejně neřeknete kde je pohřbený.?
        • Rodina nechtěla místo zveřejnit a pohřeb byl tajný. Je pohřben v Klecanech na okraji Prahy, autobus staví u hřbitova a Tomáš odpočívá v horní části za kapličkou u velkého soustromí
        • No on opravdu není pohřbený na veřejném hřbitově a asi to jsem napsala, abyste ten hrob nehledali. Rodina si to tak přála. Mrzí mě to, ale je to tak.
  • Sebevražda

Proč tam máte uvedeno příčina úmrtí sebevražda? Žádná sebevražda to přeci nebyla !!
    • Re: Sebevražda

No to nevím kdo to tam dal, takovou blbost. Zkoušela jsem to opravit jako registrovaný uživatel, tak uvidíme.
  • tomáš

Sbírám informace o Tomášovi. Ráda bych o něm napsala knížku. Pokud se mi přihláší jeho spolužáci, známí někdo z rodiny budu ráda. Vím , že rodina nechce jeho život nedializovat. Já bych ráda napsala vzpomínky na natáčení a jeho dětství.Budou vánoce doufám ,že se v televizi zase jeho tvář objeví.
    • Dorotko, proč píšete jako anonym. Já píšu knížku o Tomášovi. Můžete mi napsat na mail, který mám v profilu na Filmových místech. Mám tam stejný nick.
  • Tom :)

Tomáš Holý , Podle mě nejlepší dětská hvězda všech dob :) Nevím proč je život tak krutý a musel poslat tam nahoru i Tomáše :( Ae věřím,že se Tomáš má naprosto nejlíp :) ...Nevím co víc dodat :(
  • anka.k

Nové video

s dovolením jsem vám sem přidala video, kde lucka bílá mluví o tomášovi.
  • Svět

Radujte se stejně jako on. Vidíte, jak je ten svět malý? *14* *14* *14*
  • Tomáš Holý

Tomáš Holý byl a bude bez pochybu jeden z nejskvělejších herců české kinematografie. Jen škoda, že jich tu není více jako Tomáš Holý. Režiséři o tom moc nepřemýšlejí. Vytvářejí moderní filmy, a na starší filmy se moc neohlíží. Čím modernější filmy, tím nudnější atmosféra. *9*
  • Tomáš Holý

Koukám zase tu mají blbé řečičky prudáskové,Tomáš Holý byl bezvadná děcká hvězda učitě nejznámější své doby a dodnes stále zůstává i já ho mám od dětských let ráda,byl opravdu talentovaný,je škoda že to s ním dopadlo tak špatně ale to je život .Ale i tak pořád díky všem jeho filmům zůstává mím oblíbeným *3*
  • *****ŠKODA ŽE ODIŠIEL.*****

Ja som bol zvedavý, ako a kedy skončil púť po zemi.
    No nedá sa to čítať.
    Je mi s tohoto veľmi smutno.
    Len dodám.
    *****ŠKODA ŽE ODIŠIEL.*****
    S pozdravom mio.
  • Tomáš Holý

Je úžasné sledovat jeho herecký výkon. No prostě je to koncert. Jeho herecký projev, mimika a nakonec ty jeho brebty. Není prostě napodobitelný. Je plného optimismu a radostí. Do všech filmových rolí uměl dát svou bezprostřednost, hravost. Myslím si, že to bylo dítě zázračné, co dokázal pro naši kinematografii. Skutečně je škoda, že nám odešel tak brzo. I když je mi přes padesát, rád se podívám na jeho filmy. A je mi po něm velice smutno. Škoda, že není mezi námi. Tomáši, i přesto, že jsi těch filmů nenatočil mnoho, moc Ti za ně děkuju. Jsi obrovským příkladem pro naše budoucí dětské generace. Byl jsi a jsi miláčkem národa. Nikdy nezapomenu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit