Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Holý

OSOBNOST 31.12.2006 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda že už nežije měla sem ho moc ráda a dnes dávají na Primě Pod jezevčí skálou vzpomínám s přítelem on ho znal osobně jak říkám škoda že už nežije
    • po filmu jsem mrknul do svých filmových poznámek, točil dva filmy současně protože "letní" část natáčení Pod Jezevčí skálou mu částečně kolidovalo s natáčením Polepšovny.

*16* Musím ho obdivovat, strávil prázdniny pendlováním na trase Český ráj - Praha - Šumava a přito měl pořád takovou veselou náladu.

Příští týden ve stejnou dobu jde Na pytlácké stezce.
  • tomáš

Sbírám informace o Tomášovi. Ráda bych o něm napsala knížku. Pokud se mi přihláší jeho spolužáci, známí někdo z rodiny budu ráda. Vím , že rodina nechce jeho život nedializovat. Já bych ráda napsala vzpomínky na natáčení a jeho dětství.Budou vánoce doufám ,že se v televizi zase jeho tvář objeví.
    • Dorotko, proč píšete jako anonym. Já píšu knížku o Tomášovi. Můžete mi napsat na mail, který mám v profilu na Filmových místech. Mám tam stejný nick.
  • Můj jeden z nejoblíbenějších herců.Velice dobrý člověk.Je ho věčná škoda.Je mi smutno,když si na něj vzpomenu.Ale takový je život.Ahoj,Tome..
  • Foto

ahoj Lidičky, nevíte kde seženu starší fotky Tomáška děkuji Jitka *4*
  • Škoda že už nežije takovej šikula se už nenarodí každý den sleduju jeho filmy.
  • snake666

přesně

Dnes jsem se díval na Jak vytrhnout velrybě stoličku a tlemil jsem se, jako kdybych to vyděl poprvý *15* Škoda je každýho výbornýho herce, ať už je to dětská hvězda nebo zralej herec *9* Sice zubatá sejme každýho, ale neměla by brát mladý lidi...a kdyby Tomáš žil, tak by Jak se krotí krokodýli, dopadl jinak....jako Mádl ho nemůže absolutně nahradit!!!!! *10* Tomovi posílám do hereckýho nebe pozdrav a snad se narodí druhej Tom Holý
  • Dnes by měl narozeniny...
  • Uz je to tak dlouho co tu neni a porad to cloveku stahuje krk k placi kdyz si na nej vzpomene!Nemam slov. Je zapsanej nesmazatelne
  • Foto

http://img.osobnosti.cz/foto/tomas- holy/N196946-25103.jpg
  • Pri sledovaní filmov s touto malou-veľkou hviezdou som sa pristihla,že sa po celý čas podvedome usmievam.Jeho herecký výkon je balzam na dušu.Takýto talent sa rodí raz,za sto rokov.Od jeho odchodu uplynulo veľa času,no ja talent,ani len podobný jeho typu nepoznám.Bol skrátka famózny a jedinečný!!!Navždy bude mať miesto v mojom srdci.
    • Dalibor-77
      Krásně napísané...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit