Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ááá..Miluju ho je užasnej, jeho hlas bych mohla poslouchat do nekonečna. Vim že to je asi trapný, ale prostě se mi strašně líbí! KRÁSNEJ, úžasnej..!!..Myslim že snad nejsem jediná kdo si to myslí! *14* *14*
  • Konečně něco nového.Je svůj, texty úžasné, projev přirozený.Jen tak dál !
  • Tomík je supeeeeeer

TOM je fakt supeeeeeeeeeer, a to nepřeháním. Když jsem poprvý slyšela Pocity, tak jsem všeho nechala, poslouchala jsem a hned jsem vlítla na net, poněvadž jsem tu písničku chtěla slyšet znova. Pak jsem narazila i na další TOMovi písničky, postahovala a poslouchala a poslouchala..... jenže jsem nesehnala všechny, tak mi to nedalo a druhý den jsem si koupila CD - je fakticky boží. TOM je prostě sqělej zpěvák, a myslím že i senza klučina. Držím palečky TOMe, jen tak dál
  • chameleon-j

:-)

Tomík je skvělej. Hned po vydání jeho CD jsem si ho koupila. A jeho muzika mě chytla za srdce.l Tome, děkuju.
  • Prosba!!

Zdravím všechny, prosim vás nemohl by jste mi někdo poslat písničku Pocity nebo alespoň její text?? Díky moc Hanka
    • Re: Prosba!!

ahoj..najed si na stranky www.karaoketexty.cz a tam mas vsechny jeho pisnicky aj z textama
  • nemuzu se ho nabazit je proste uzasej *3* *3* *3* *3*
  • Pan Božský <3
  • Ešte žiaden textár do teraz nedokázal napísať presne to čo cítim dokonca rovnakými slovami...
  • mail

Ahoj,nemáte prosím někdo na Toma emailovou adresu? Děkuji moc!
  • Ahoj Tomáši,
    jsi hezký.

*14*
    pa michalka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit