-
:D
Tomáš je ten nejkrásnější muž pod sluncem!!! -
Tomáši, gratuluji k narození holčičky!! Ať vám dělá jen samou radost. *5* *4*
-
Já jsem včera byla na jeho koncertu v Třeboni a musím říct, že jsem nečekala jaký je to šoumen a jak je hyperaktivní. Koncert byl zážitek na celý život a doufám že si ho někdy zopakuju *14* *14* *4* *4*
-
Tomáši, zbožňuji tvoje písničky!!!!! Mám i tvoje zpěvníky. Vždy, když jsem naštvaná nebo něco takovýho, jdu do pokoje a zapnu rádio. Tam mám všechny písničky. Vždy mě naladíš na pozitivní náladu.. Tak, já už to radši ukončím.. Jinak tu budu do zítřka..
Přeji Ti vše nejlepší do života. Ať se Ti vše jenom daří. -
Ja mam kluse rada a moooc se mu povedl ten princ v pohádce tajemství staré bambitky
-
moc se mi libis aty pisnicky z té nové pohadky taky *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *5* *14*
-
Dodatečně vše nejlepší k svátku. :)
-
Hlasujte pro Cestu v hitparádě, kde se drží pěkně dlouho už několik kol! Hitparáda je na http://viscovim.blog.cz/1402/top-9-08
P.S. Hateři Tomáše Kluse - A nestačí to sem jak ho nesnášíte, jak jím pohrdáte a tak dále napsat jednou? Např. LuckaBendyska -_- Pořiď si deník, piš do něj všechny haty, které tě napadnou a v osmdesáti na své ubohosti můžeš vydělat milióny, až se budou kopie používat ve škole jako odstrašující příklad. A pokus se to alespoň psát bez chyb ;) -
-
Tomík
ahoj lidi,tak Tomíka sem nigdy moc naposlouchala vůbec sem nevěděla že vůbec takhle krásnej zpěvák existuje.Ale na koncertě v Jičíně na mě udělal fakt velkej dojem.Byl až moc úžasnej *14* *14* -
Byla sem na Tomášově koncertu ...a byla to fakt bomba!!ale naštvalo mě když se 30min. sprchoval a mi čekaly na autogramiadu...procházel i mezi diváka a vtipkoval ...no jednim slovem...BOMBA!!!...a u nás v Lékárně mu daly vincetku ZADARMO...!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
No a kde byl ten koncert?
-
A jak voňel když sem se s nim fotila....WOW!!
-