Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je skvělý, chytrý, krásně zpívá a i chlap teď :) Přeju ať mimčo roste a dělá jenom radost!
  • tomáš je úžasný a nejlepší člověk co znám děkuji ti že píšeš takové úžasné texty si hodnej milej prostě úžasnej děkuji ti že si tu
  • Sakra. Proč je někdo tak dokonalý? :(( Jsi úžasný Tome. Ty Tvoje texty i to, jak to zpíváš. :(( Jestli jsem se někdy zamilovla do nějáké osobnosti, tak to jsi Ty :))
  • Tomáši, nezapomeňte, že jste byl naprogramován tak, jako my všichni a celý vesmír. Jinak se svět nedal uskutečnit.
    Přeji Vám brzké štěstí!
  • názor

Tomáš je fakt dobrej je škoda že když nikdo něco fakt umí lidi to nedokážou ocenit a pořád hledají něco na ničem i kdyby byl gay i kdyby byl já nevím co pořád mu to skvěle skládá a skvěle spívá a to je to co dává lidem co ho maj rádi tudíž vy věční rejpalové do všeho jděte do hááááje *3* *3* *3* *3*
  • koncertík

tak jsem tě viděla na živo si úžasnej mladej kluk milej pohodář mám tě ted ještě raději v Poříčí na statku to bylo super přesto že jsem zmokla zážitek byl nezapomenutelnej kuju asi za všechny co tam byli *1* *1* *1* *1*
  • maxicek

Do nebe

pisnicka DO NEBE je nej *14* *14* *14* *14* *14*
  • Vážená paní Dzakarto, Váš příspěvek mě rozesmál. Co Vám dává právo nadávat těm, kteří nemají Kluse rádi? Já ho taky nemusím. To je přece otázka vkusu, každému se líbí něco jiného. To nedokážete skousnout kritiku? Tohle je snad diskuze pro všechny a každý má právo sem napsat,co si myslí. Že se to vám fandům nelíbí, je vcelku váš problém. Vy si myslíte,že ten kdo nemá Kluse rád, musí být komunista? Prosím vás,kde jste to vzala? Komunisty ze srdce nesnáším, nikdy bych je nevolila, a představte si, že Kluse nemám ráda a zároveŇ nejsem komunista. To je co? Je mi vás líto. A taky kritika neznamená závist. Kdo kritizuje, nemusí nutně závidět. Klusovu desku bych si nikdy nekoupila, protože se mi zhnusil tou písničkou Pánu Bohu do oken...Je to fakt hnusná písnička a pokud někdo napíše takovou ostudnou píseň,musí na tom být asi velmi špatně. Uznávám, že pár písní má docela pěkných a rytmických, přesto ho nemusím. Tak neberte ostatním lidem jejich názory a naučte se chápat kritiku. Já mám také pár oblíbených interpretů a když někdo napíše, že je nemá rád, tak mi to nevadí, protože tu kritiku dokáže přežít a nedotýká se mě to.
  • Gratuluju Tomášovi k jeho druhé dceři, které se honosí nádherným staročeským jménem. Její jméno znamená 'Ploditelka života', 'Matka rodu'.

Svatá Jenovefa je patronka Paříže. Zachránila Francouze před dobyvatelem Attilou Hunským a před hladomorem. Též uzdravovala nemocné, chudých se ujímala proti utiskovatelům, zabraňovala násilí a stavěla hráze mravní zkaženosti.
  • Kdo říká že je Klus blb je děsnej nemusíto to sem psát nebo ty Bendusko nebo kdo si , víme že tvůj nejlepší zpěvák je nějakej Petr Bend říkáš to milionkrát a Klusovy je jedno že ho nemáš ráda ( ten smajlík ste vy co ho nesnášíte *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší