-
je strasne moc peknej a nevim jak nekdo muze napsat ze neni zadnej krasavec je uplne bozi a ma moc krasnej hlas
-
Tomáš Klus je nejlepší zpěvák v ČR.Byl jsem dvakrát na jeho koncertě a pokaždé to byl super zážitek,s Tomášem Klusem a Jirkou Kučerovským je vždycky sranda :-) Tomáše Kluse mám rád i proto,že pochází z mého rodného města
-
pitomci je mi z vás zle vy co píšete že je hnusný pro mě a pro ostatní je nejlepší jděte se vycpat!! *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16*
-
-
přesně
-
-
Jsem okouzlena. To mi bude za 2 měsíce 60 let. Konečně úžasný kluk - osobnost.Moc se mi líbí písničky,jeho projev, jeho vzhled, zkrátka všechno. Mám o něj strach, aby ho to nesemlelo, aby se nenechal otrávit.Držím palce!
-
-
Souhlasím s Marcelou do slova a do písmene...modleme se za něho, aby ho to "nesemlelo". Ale cítím, že on je napojen na Stvořitele hodně, jeho cesta za odpočinkem do Indie mou domněnku myslím potvrzuje.ŽEHNÁM A DĚKUJI
-
-
Mám ráda Klusovy písničky a už se těším na pohádku Tři bratři
*1* *1* *1* *2* *2* *2* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ty , Bendysko nebo co si kecáš, Klusovy nestoupla sláva ( podle mne je skvělej ) do hlavy a toho si vážim a ráda bych ti řekla zmlkni *6* tvoje urážky si nečte takže nám ho nehnus *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
Strašně chytlavý a krasný hlas *3*
-
Klus je vážně užasnej a taky je simpatak *3* *3* *4*
-
-
Hm "sImpatak" - chytre devce....
-
-
Miluju Tomase!
-
Od ŠtĚpÁnKy ♥
_Tomáš je moc pěknej_hezky zpívá_a líbí se mi, že chodí zrovna s Lenkou Zahradnickou, a né s nějakou namyšlenou modelkou_ =o) =o* *14* -
-
Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥
máš pravdu!!!! *15*
-