Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yellow.bird

x)

On je vážně skvělý x) Nejspíš si jeho cd koupím x) Ta muzika je od srdce, když to posloucháš, úplně musíš mít před očima ten jeho úsměv x) smekám před ním x)
    • Re: x)

jasně je fakt super!!! *1* taky bych jeho cd chtěla....uvidíme *4*
  • Je suprovej:-*

Tomáš je nejlepší a nejhezčí zpěvák,kterého znám *1* *14* a mooocky mu děkuju za srdíčko(Žďár nad Sázavou) *1* *14* určitě nekdy zas na tvuj koncík přijdu *3* *14*
  • :-)

Tomašek je mocinky klasnej a ma strašně pěkny pisničky *14*
    • Re:

Tom je NEJlepší zpěvák jakýho znam..jeho texty jsou jedinečný stejně jako jeho hlas :)) chtěla bych se s nim někdy..třeba aslespoň jednou potkat, popovídat a zjistit jakej je :) ale určitě je to simpaťák to se pozná :) a vtipnej určitě taky :)....
      Nejvíc se mi líbí písničky Marie, Dopis, Panenka, Chybíš mi.....no prostě všechny :D.....Tome si úúúžasnej =o***
  • darkdragonfly

borec

viděla jsem ho na mezi ploty v Brně, i když jeho tp hudby moc nemusím, bylo to vážně super, byl naprosto bezprostřední, v půli kocertu mu rupla struna na kytaře, tak si z plau vymyslel mini písničku o tom jak je to blbý když vám rupne struna uprostřed hraní písničky...On i Jirka Kučerovský co s ním vystupoval, fakt borci, nechalo to ve mě dojeM *1* *1* *1*
  • přání

Milý Tome
    Všechno nejlepší k dnešním narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví,dobré
    pohody do dalších úspěšných let.
    *4* *4* *4* *4*
  • bellatrix22
    Jsi neuvěřitelně zvláštní... Tvé písně mají jakousi zvláštní jiskru a hloubku. Možná je to tím, že o obyčejných věcech zpíváš kouzelnějšími a tajemnějšími slovy než ostatní. Tvé písně mě chytají za srdce nebo možná za duši, nevím, ale jedno je jisté - ten zvláštní chrapot při vyslovování některých slov a to jak zdůrazňuješ některá písmena vlévá do písní život a duši dává křídla. Děkuji, že zpíváš. Můj život je díky tobě o píseň pestřejší a má zářivější barvy.
  • Milý Tomáši, líbil ses mi v pohádce tajemství staré bambitky. Přeji ti vše nejlepší k narozeninám. Chtěla bych tě někdy vidět zpívat Nikola Kroufková
  • stringinka

Jedinečnej

Tomík je úplně nej nej českej zpěvám nikdo na něho nemá a je hafoo mooc klásnej *14*
  • LUCKABENDYSKA jednu věc tady píšeš 1000 000 000 jo a když ho nemáš ráda tak si běž stěžovat někam jinam a pokud se ti líbí nějakej Petr Bend tak běž na jeho stránky a tam si ho vychvaluj jak je úžasnej a Tomáše nech na pokoji.A ještě ti řeknu že LUCKOBEDNO , LUCKOBENDYSKO nebo jak, jdi se vycpat a když tady píšeš jednu věc milionkrát tak asi máš krátkou pamět a všechno píšeš dokola a dokola nebo si spadla z višně přímo na hlavu.PS:Klus je výbornej zpěvák a herec viděla jsem pohádku tři bratři a byla skvělá nejlepší česká pohádka kterou jsem kdy viděla takže Tomáši skvělý *3* *3* *3*
    • Máš velikánskou pravdu -Fedelover- o tom , že ta LUCKA 1000 000 000 píše a koho to vůbec zajímá , že má radši nějakého Bendovskèho nebo jak se vůbec jmenuje.Tak když ho nemáš ráda tak tu vůbec nepiš a nehledej si ho a na jeho koncerty te nikdo necpe tak dra zobák.A taky si myslím , že je na čase se s pamatovat.
      • tak konečně tu není
      • hudy
        Kdyby sis místo rozčilování kliknul na její nick, zjistil bys, že byl dávno smazán za její příspěvky...reaguješ už úplně zbytečně.
    • LuckaBendyska
      já mám prostě radší Péťu Bendeho a Michala Hrůzu. *14* *14* *14* *14*
    • tomáš je výbornej zpěvák a poháda tři bratři je taky užasná *14*
      • Je tak akorát trapnej červenokartář a mizernej herec.
  • lori

Ach joo

Lidi co to tu řešíte furt...Nějaký debil chce být důležitý a někteří mu na to tak směšně skáčete!! Ukažte mi člověka kterého sláva nezměnila! Možná je Tom jiný než býval, ale určitě to nebude žádný parchant! Je to pohledný mladý kluk, které prochází levou zadní naším ,,šoubiznisem" Konečně se našlo pár nových tváří na naši scénu a nějaký debil je hned musí shodit!! Copak chcete mít v čele pořád Káju Gotta??!! Dejte šanci i těm mladším kruci! *13* *13* Vždyť si to zaslouží...Neříkám že Tomáše MILUJU-pubertu už mám za sebou, ale Tomáš je dobrý adept výší post *3* Tak se mějte. čau čau

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit