-
......zase nic
Tak vidím že se tu nic neděje. Ty další filmy nejsou pořád přidané tak prosím dejte je tam díky *10* *7* *3* -
sejdrem
ma sexy telo *1* vcera vecer vtom filmu
ŠEJDREM -
-
Re: sejdrem
hey jako ten film sem taky viděla a Tomášek tam byl uplně užasnej a ma fakt sexy tělo *14* fakt uplně užasnej film hlavně proto že tam hral Tomášek :*
-
-
Sport
Milí Tome,
Chceme se tě zeptat jaký sport si dříve dělal nikde jsme se to nedočetli.Předem díky tza odpověď.A mimochodem líbí se nám tvé písně.ahoj Ridla,Kača a Džema:))) -
-
Dělal moderní pětiboj, ne víceboj!!
-
-
To byl jen detail, jelikož do určitého věku není pětiboj.. A co já vím, začíná se na trojboji. Jak dlouho se však tomuto sportu věnoval nemohu tvrdit, proto jsem zvolila spojení moderní víceboj. Aby v něm byla možnost jak trojboje, tak pětiboje :) Ale jak jsem řekla, to byl jen malý detail.. *3*
-
-
Pokud vím, dělal moderní víceboj..
-
-
Tomáš je super
Tomáš je fakt nejlepší chlap v čechách scháním všude jeho fotky písničky a ták. Nekdy bych ho chtěla vidět v trikotu na závodech *1* V karlovejch varech ted nějak bude mít koncert nebo aspon vystoupení snad se tma dostanu -
WooW..:o*
Tomáš Klus? :O*
Ten nejlepší,Nejbombovější prostě..!,,,On nejléépe umí hrát na kytaru!°MůJ vZOR° :O*
Jeho nejvííce obdivuju teda až po Filipovi Jíchovi..:-D ,,,Tsss to je jedno ale Tomáš Klus Nejvíííííce frajer taky tak chci umět hrát na kytarkU_!! *7* *14* -
Opravdový zpěvák
Nedávno jsem Tomáše Kluse prvně viděla na ČT24 v kulturní rubrice a úžasem jsem se dívala na kluka, který má opravdu charizma, a s určitostí nezapadne jako většina tzv. hvězd. Na nic si opravdu nehraje a přitom opravdu umí. Cítila jsem, jak vysílá pozitivní energii přes obrazovku. Mám stejně starého syna, rovněž sportovce, a proto mu ze srdce přeji vše nejlepší, a rovněž sobě, ať ho nesemele komerce! -
Tomáš
Tomáš...Strašně hezkej *1* Má nádherný texty. Všechny jeho písničky na CD už umim skoro nazpaměť. *14* -
filmografie
Ahoj te jenom bych chtěla říct že by se tam měli doplnit informace kde ještě hrál tak třeba v komedii(Šejdrem,nebo Anglické jahody, a v serialu hop nebo trop. Tak to tam někdo doplně jo díky a mějtese *3* -
-
Re: filmografie
Ach ano! Doplňte někdo prosím :) V "Hop nebo trop" hrál toho nejroztomilejšího troubu co sem kdy viděla ;P On prostě umí! -
-
A nevíte kde se to dá stáhnout ten film???prosím *4*
-
-
-
Marie
mě se jeho song nejvíc líbí marie a vám? *4* -
-
Re: Marie
ted nejvíc asi taky marie ale všeobecně a neustále se mi líběj pocity *14* -
mě se libi všechny ele nejlepči je Malčik a Marie a chybiš mi mno prostě všechny *14* -
Marie, Madam, Chybíš mi, Pocity, Malčik...je toho moc :o) -
-
Re: Re: Marie
Libí se mi snad celý album, má skvělí texty, hudbu, je to prostě procítěná muzika. *4* -
Re: Re: Marie
marie nemá chybu... když sem tu písničku uslyšela.. tak sem jí začala hnedka hrát na kytaru.. a ještě panenka je úžasná a do nebe :)
-
-
-
supéér přeju jim to
http://www.super.cz/1117-ewa-farna- a-tomas-klus-se-priznali-chodime-sp olu.html