-
je skvělý a má úžasný hlas super moc moc *14* *14* *14* *3*
-
skvělé, nádherné pocity při poslouchání vašeho hlasu. tome jste nejlepší
-
To,že Klus neumí zpívat je daná věc..je nepochopitelné,že někdy získal slavíka...ale na druhou stranu nazpíval písně kde uráží politiky a na to lidi slyší...takže dostal bodíky...jinak kdo má jen trochu hudební sluch tak tomu je jasné,že patří do hospody čtvrté kategorie tak zpívat někde u píva,kde je polovina hostů jěště ochmelena...a kdo tvrdí,že krásně zpívá tak hluch a ne sluch...čavajs
-
-
Tak to opravdu nevím jestli neumí zpívat takhle známý zpěvák a ještě k tomu se slavíkem. Nechci tu nikoho urážet a ani brát názory,ale mylíte si,že by takhle známý (samozřejmě pro někoho není tak známý,ale relativně je) neuměl zpívat? No,já si to teda nemyslím. Ale to je zas můj názor. *3*
-
Každý má jiný názor a nepiš že ten kdo si myslí že dobře zpívá......Každý má jiný názor a ty jsi malá rozmazlená fiflena.Jsem zvědav jak zpíváš ty.Myslím si, že jak ta Věra z výměny manželek, ale promiň ještě hůř!O dost.
-
-
Máš pravdu.
Já třeba taky neumím zpívat ale neurážim druhý a ještě ty co byli oceněni slavíkem.
-
-
-
Má hezké písně... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A víte co by mě zajímalo??? Mě by zajímalo,jestli ty písně skládá on,nebo někdo jinej??????????????????????
-
-
Pokud vím,tak on-skládá hudbu i text!!!!Je to šikula,tak ať dlouhou tvoří a nenechá se semlít!!!!! *8* *3*
-
-
vincentku ZADARMO, to je špica !
-
Tak jsem si poslechl Tvoji novou píseň Lockdown /jestli se tomu výtvoru dá tak říkat/ a větší ubohost jsem ještě neslyšel. Je vidět, že v naší republice si už říká zpěvák kde kdo.
-
nenavim Kluse a nikdy ho nechci potkat!
-
-
Doufám že on nikdy nepotká tebe!
-
-
Klus je nejhorší český zpěvák!
-
-
klus nejlepší zpěvák tak držte zobák.
-
-
tebe NIKDO nechtěl potkat, ale když se tak koukám na tvoji fotku je mi líto toho vedle tebe , kdyby viděl jaká seš MRCHA tak by se určitě nechtěl s tebou vyfotit.P.S. zamysli se nad tím co tady píšeš, tobě by se taky nelíbilo kdyby někdo psal o tom tvým BENDYSKOVI, LUCINKO? A FAKT SEŠ POSTÍŽENÁ A BLBÁ, TO ASI PROTO TĚ NEMÁ NIKDO RÁD. *13* *12* *16*
-
-
*14* *14* *14* VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAŔOZKÁM *14* *14* *14*
HODNĚ ŠTĚSTÍ , ZDRAVÍ , ÚSPĚCHŮ A PÍSNIČEK ...
*1* *3* *4* JSI BEZVADNEJ *1* *3* *4*