Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý Tomáši, přeji Ti ze srdce jen to nejlepší z nejlepšího k Tvým dnešním narozeninám. Díky za radost a pozitivní energii, kterou nám dáváš.
  • veronika7

koncík

Tom je skvělej zpěvák, byla jsem na jeho koncíku v Písku, byl milej, povídavej a rád se se mnou vyfotil:-) *1* *4*
  • Miluji Tomáše Kluse *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14*
  • Ahoj Tome.Zkoušim sehnat na tebe kontakt všude kde to jde. Tak jestli budeš mít zájem kontaktovat napiš Adéla Přívoznice- Privoznikova.A@seznam.cz Díky
  • ???

Zpiva dobre, ale stejne nechapu co na nem vydite???!!! *7*
    • Re: ???

To co ty pravděpodobně nevidíš
      • Re: Re: ???

:D :D
        • zuzanka666

Re: Re: Re: ???

Dytˇ je pěknej *14* a umí zpívat a je vtipnej *15*
  • Má moc hezký hlas a jsem ráda, že získal zlatého slavíka, protože se mně strašně líbí jeho písnička Pánu bohu do oken a taky byl hezký princ v pohádce Tajemství staré bambitky na kterou se dívám skoro každý den
    • Zoufalí lidé, píší zoufalé příspěvky... Vy jste toho jasným důkazem...
  • No jo ale už k sakru pochopte, že kdyby neuměl zpívat, kdyby nebyl zpěvák, kdyby nebyl oblíbenej tak by asi nemohl získat zlatého slavíka ne? Nebo vám to ještě nedošlo? To je úžasnej zpěvák, kterej má velký charisma a kterej je oblíbenej natolik, že je prostě lepší než Kája Gott a hotovo, co jako chcete? Vždyť je mladej, hezkej, má příjemnej hlas, to je málo? Tak já teda nevím co jste to za lidi
  • miluju tě
  • Je moc hezkej , milej , chytrej a vtipnej ...
    Úžasně zpívá a jeho písničky jsou skvělý a pravdivý ! *14* *14* *14*
  • ja te moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc moc miluju *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit