Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Krejčíř

OSOBNOST 31.12.2006 
107 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verulinkaa

Znamení

Achooj Tomáši sem si všimla že seš znamení BERAN ........to je super já taky :-) *1*
  • Setkání

Včera jsem šla s kámoškama po Praze a potkali jsme ho tam a vyfotili jsme se s ním. *3*
    • Re: Setkání

ahoj mate nekdo kontatkt na pana krejčíře? diky
  • Tomáš má strašně sexy zadek!!!=)
  • krejciř

nesnáším Krajčířě, je to slizounek a navíc je strašně nepříjemnej. V práci máme z něho akorát srandu.
  • pusinko moje schazis mi

ahoj milacku. napises mi-promin samou laskou k tobe ani nevidim a tsk se nediv ze neumim psat.jsem moc smutna.ses fakt krasnej a sexy. mas rad lichotky;promin uz zase nevim kde je vikricnik.mocinkzy te miluju;libis se mi napids.bude se mi stzyskat a pozdravuj doma. *14*
    • Re: pusinko moje schazis mi

to si snad napsal ten šašek sám, takovej hnus se snad nemůže nikomu líbit
      • Re: Re: pusinko moje schazis mi

ses hnusnej hajzl. a mymu milackovi nenadavej. nemam to rada.ty pico holohlava dej si na me velkej pozor nebo budes hodne a hodne litovat.uz vickrat nechci slyset tvuj nazor.mam te prave dost.ps;tomasek voni a aspon nesmrdi tak hnusne jako tzy.
        • Re: Re: Re: pusinko moje schazis mi

Ty krávo švihlá Tebe se tak leknu a Krejčíř je megašašek a Ty jsi megakunda
          • Re: Re: Re: Re: pusinko moje schazis mi

hajzle vyjebej si kokota a nech nas bejt nebo na tebe poslu vokverovany maniky ktery jsou nakrmit olovem presne takovy hovada jako ses ty
  • A prej díky Mormonům přišel o balík, dobře ti tak, když si debillní idiott!
  • křehké pouto

ahoj lidi, nevíte něco o filmu Křehké pouto, kde Tomáš Krejčíř hrál spolu s Markétou Sousedíkovou?Je to film o přátelství lidí a koní.....nemůžu nikde nic sehnat....Moc ráda bych ho viděla ("hraje" tam totiž koník, kterého ted jezdím....).Dík moc Bára:)
  • Přechod na Novu

Tomáši tvá učast na Primě končí definitivně?
  • tomasovi

cau tomas ak by si si nahodov precital moj prispevok tak by som ta chcel poprosit ci by si mi neodpisal na moju mailovu adreu milan91varga@zoznam.sk.si super herec a ulohu adama zvladas super!chcel by som sa stretnut co asi nepojde ale keby nahodov tak odpis
  • Tomáš

Ahoj Tomáš ! Si super ! Škoda, že už nehráš v Rodinných putách hlavnú postavu, lebo si bol aj s Klárou super. Teraz je to vo filme také napäté, lebo s Evou ste niekde v Alpách a neviem, či prídete na ,,valnú hromadu". Mohol by si mi niečo napísať na môj e-mail. Zdraví ťa tvoja veľká fanúšička Lucia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit